eTrebinje
Republika Srpska

U seriji saobraćajnih nezgoda u Banjaluci povrijeđena Trebinjka

Izvor:

Fotografija:

policija-auto
Policijsko auto

U svega 20 minuta u petak ujutru, na brzoj cesti kod vijadukta u banjalučkom naselju Zalužani, zabilježena su tri udesa u kojim je učestvovalo ukupno osam vozila, a lakše je povrijeđena Ana N. iz Trebinja.

“Sve je počelo u 7.25, kada je reno, kojim je upravljao Nemanja V. iz Banjaluke, udario u zaštitnu betonsku ogradu koja dijeli dva smjera kretanja. To vozilo se zatim zaustavilo na putu, ali tada nailaze sitroen, koji je vozio Goran B. iz Banjaluke, i audi, kojim je upravljala njegova sugrađanka Marina B. Ta dva vozila su se sudarila pri pokušaju da ne udare u reno koji se prethodno zakucao u ogradu”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Nakon toga, kako pojašnjava očevidac nezgode, došlo je do novog sudara, u kojem je učestvovalo pet vozila

“Ti automobili su se sudarili u namjeri da ne udare u dva automobila koja su se prethodno sudarila. U pitanju su reno, koji je vozila Trebinjka Ana N., folksvagen, koji je vozila Marijana V. iz Laktaša, mercedes, za čijim volanom je bio Slavoljub C. iz Banjaluke, sitroen, koji je vozio Duško V. iz Ribnika, te pežo, za čijim upravljačem je bio Duško T. iz Banjaluke”, navodi naš sagovornik.

Iz policije kažu da su u pitanju tri saobraćajne nezgode, koje su se dogodile između 7.25 i 7.45, i čiji će uzrok biti naknadno utvrđen.

U udesima na putevima dan ranije u više opština u RS povrijeđena su četiri lica.

“Na magistralnom putu Goražde – Foča, u mestu Handići, u četvrtak oko 21.40 došlo je do nezgode u kojoj je učestvovao golf 2, a kojim je upravljala Fočanka D.B. (43). Ona je teško povrijeđena”, rekli su iz policije.

Nešto kasnije, odnosno u četvrtak oko 23.05, u Rovinama, nadomak Gradiške, povrijeđen je biciklista, pedesetjednogodišnji Gradiščanin S.Č. Njega je  vozilom FIAT bravo udario sugrađanin G.K.(38).

Serija nezgoda počela je u četvrtak ujutru oko devet časova u dobojskom mjestu Velika Bukovica, a gdje su povrijeđena dva lica.

“Učestvovali su audi, kojim je upravljao R.M. (24), i kedi, za čijim volanom je bio D.G. (63). Teško je povrijeđen vozač kedija, dok su kod suvozača u audiju, A.T. (22), dijagnostikovane lakše povrede”, kazali su iz policije. 

Nezavisne novine


Povezane vijesti

Trebinje: Dvoje zaposlenika dio pazara predavali na banku, dio ostavljali sebi

eTrebinje

„Odluka je jednoglasna“ Vučić poručio da će Srbija ujutru poslati zahtjev za VRAĆANJE VOJSKE NA KOSOVO

eTrebinje

Mediji: Kosovska policija “lovi” Srbe i puca na njih

eTrebinje

Policajci osumnjičeni da su oplačkali migrante: Oduzeli im 700 evra?

eTrebinje

“Evo za ovu kaznu” Snimio “čašćavanje” policajca i objavio na društvenim mrežama (VIDEO)

eTrebinje

Napali policajce u Ljubinju, jednom slomili šaku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više