eTrebinje
Bosna i Hercegovina

Oblačno sa kišom

Izvor:

Fotografija:


U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prije podne biće oblačno, na jugu i sjeverozapadu sa slabom kišom, a tokom dana padavine u svim krajevima, uz najvišu dnevnu temperaturu do sedam stepeni Celzijusovih.

Ujutru potpuno oblačno i suvo, sa kišom u Hercegovini i na krajnjem sjeverozapadu, a tokom dana oblačno sa kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na krajnjem sjeverozapadu kiša će preći u slab snijeg koji će padati do kraja večeri.

U Hercegovini kiša će padati i tokom noći i narednog jutra.

Vjetar u sjevernim krajevima slab do umjeren zapadni, a na istoku, centralnim krajevima i jugu jak južni koji će oslabiti tokom kasnog poslijepodneva.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od jedan do sedam, na jugu oko 11 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Rudo minus pet, Bjelašnica i Višegrad minus četiri, Bijeljina, Foča minus jedan, Čemerno, Zvornik i Han Pijesak nula, Mrakovica, Novi Grad jedan, Banjaluka, Zenica i Gacko dva, Brčko, Kalinovik, Sokolac, Srebrenica i Drinić tri, Prijedor, Gradiška i Doboj četiri, Bileća, Krupa na Uni i Mrkonjić Grad pet, Tuzla i Ribnik šest, Bileća sedam, Sarajevo osam, Trebinje devet, Mostar 10 i Neum 13 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Han Pijesak 75 centimetara, Čemerno 
53, Mrakovica 35, Kalinovik 33, Mrkonjić Grad 28, Sokolac 24, Srebrenica 23, Bileća 18, Doboj 13, Bijeljina 12, Krupa na Uni i Rudo 10, Novi Grad, Banjaluka i Ribnik osam, Višegrad šest, Gradiška, Drinić, Zvornik i Prijedor pet, Gacko četiri i Foča dva centimetra.

RTRS


Povezane vijesti

U srijedu stiže promjena vremena

eTrebinje

Stiže nagla promjena vremena, od vikenda minus i snijeg

eTrebinje

Obilne padavine, vjetar i snijeg do subote

eTrebinje

Upozorenje građanima na obilne padavine, vjetar i snijeg

eTrebinje

U Trebinju palo 70 litara kiše

eTrebinje

Narednih dana hladnije i kišovito

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više