eTrebinje
Trebinje

Sankcionisano 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Izvor:

Fotografija:

policija-radar-trebinje
Radar u Trebinju

Pripadnici Policijske uprave Trebinje proteklog vikenda na putnoj mreži istočne Hercegovine sakcionisali su 56 vozača koji su upravljali motornim vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju se navodi da je pojačana kontrola sprovedena od petka, 8. marta, do juče na području koje operativno pokriva Policijska uprava Trebinje. 

Prema navodima policije, najviše vozača, čak njih 20, bilo je pod dejstvom alkohola od 0,8 do 1,5 promila, dok je kod 14 vozača količina alkohola u krvi bila veća od 1,5 promila. 

Iz Policijske uprave Trebinje apeluju da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise da bi se bezbjednost svih učesnika podigla na veći nivo.

SRNA


Povezane vijesti

Trebinje: Dvoje zaposlenika dio pazara predavali na banku, dio ostavljali sebi

eTrebinje

„Odluka je jednoglasna“ Vučić poručio da će Srbija ujutru poslati zahtjev za VRAĆANJE VOJSKE NA KOSOVO

eTrebinje

Mediji: Kosovska policija “lovi” Srbe i puca na njih

eTrebinje

Policajci osumnjičeni da su oplačkali migrante: Oduzeli im 700 evra?

eTrebinje

“Evo za ovu kaznu” Snimio “čašćavanje” policajca i objavio na društvenim mrežama (VIDEO)

eTrebinje

Napali policajce u Ljubinju, jednom slomili šaku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više