Ostali sportovi

Odličan nastup PVK “Leotar” u Korčuli i Mostaru


U organizaciji Plivačkog kluba „ Orka “ iz Mostara 27.04.2019. godine, na Sveučilišnom  bazenu u Rodoču održano je takmičenje pod nazivom „ Prvi Sveučilišni kup “. Suorganizator mitinga je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru – Studij Kineziologije i Sportski savez Grada Mostara.

Učešće je uzelo dvanaest klubova  iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srpske sa 217 plivača, od čega je 124 u muškoj i 93 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ predstavljalo je sedam plivača: Zarije Miladinović, Srđan Kurtović, Ksenija Stanković, Ines Radulović, David Miladinovi, Elena Škoro i Igor Radulović.

Na ovom takmičenju posebno se istakao Zarije Miladinović koji je osvojio bronzanu medalju u disciplini 25 metara slobodno.

Druga grupa plivača uzela je učešće na plivačkom mitingu „ Korkyra  2019 “, koji se održao 27.04. – 28.04.2019. godine na Korčuli u organizaciji Korčulanskog plivačkog kluba. Takmičenje se održavalo na Gradskom bazenu Gojko Arneri na Šetalištu Frana Kršinića u Korčuli.

Učešće je uzelo deset plivačkih klubova, devet iz Hrvatske i naš klub iz Republike Srpske sa 242 plivača, od čega je 150 u muškoj i 92 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub  „ Leotar “, predstavljalo je sedam plivača : Luka Ratković, Milan Bajčetić, Radivoje Koprivica, Sara Ratković, Lara Pujić, Kristina Turnić i Lidija Bajčetić.

Na ovom takmičenju posebno se istakla Lidija Bajčetić koja je osvojila dvije medalje, zlatnu medalju u disciplini 25 metara delfin i bronzanu medalju u disciplini 50 metara prsno.

eTrebinje


Povezane vijesti

Plivačima PVK “Leotar” pet medalja na Vidovdanskom kupu

eTrebinje

Plivačima Leotara osamnaest medalja na takmičenju “Mlade nade 2019”

eTrebinje

Devet medalja na Državnom prvenstvu u Sarajevu

eTrebinje

Republičko prvenstvo u plivanju: Pregršt medalja plivačima PVK “Leotar”

eTrebinje

Plivačima PVK “Leotar” jedanaest medalja na “Aqua kupu” u Sarajevu

eTrebinje

Plivači PVK “Leotar” osvojili Užice – plivačima pehar i četrdeset medalja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više