eTrebinje
Moda i ljepota Sponzorisano

DM trgovina u četvrtak ponovno otvara svoja vrata u Trebinju

Izvor:

Fotografija:


U Trebinju, na adresi Trebinjskih brigada br.1, u četvrtak biće otvorena preuređena i proširena dm prodavnica. Radovi na proširenju i preuređenju trajali su šesnaest dana, a jedinstveni doživljaj kupovine unaprijeđen je povećanjem prodajnog prostora za skoro 60 m² kao i dodatnim osvježenjem enterijera.

Od 9 sati ujutro kupci u ovoj dm prodavnici ponovo mogu potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Povodom ponovnog početka rada, u periodu od 23. do 25.5. dm je za sve kupce osigurao popust od 15% na ukupnu kupovinu, a do 30.5. nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je frižider gorenje i dm poklon paket, druga nagrada je Nutribullet i dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Na dan ponovnog otvaranja, svi posjetioci preuređene dm prodavnice imaće priliku da iskoriste i dodatne pogodnosti, kao što je posebna ponuda 1+1 gratis proizvod te kupovina po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Za svaku kupovinu sa računom iznad 50 KM kupci će na poklon dobijati dm peškir, a oni sa računom iznad 30 KM imaće priliku učestvovati u kolu sreće te tako osvojiti vrijedne poklone. Kao što je već uobičajeno prilikom otvorenja dm prodavnica, svim kupcima dm daruje trajni dm ceker.

Kako bi se i najmlađi zabavili, dm poziva dječake i djevojčice da u četvrtak, od 12 do 18 sati, uživaju u igri sa klaunom te maskotama Minnie i Mickey Mouse, a uz pomoć maštovitih animatora da se zabave u oslikavanju lica.

Radno vrijeme dm prodavnice u Trebinju na adresi Trebinjskih brigada br.1 radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za trinaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 667 zaposlenih radnika i 72 prodavnice u 41 bh. gradu te centralom i distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.


Povezane vijesti

Zbog krađe u DM-u uhapšena žena

eTrebinje

Rus ukrao iz DM-a 630 KM robe, trebinjska policija ga odmah uhapsila

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više