eTrebinje
Trebinje

Počela proljećna sadnja cvijeća u Trebinju

Izvor:

Fotografija:


Radnici „Komunalnog“ počeli su jutros sa proljećnom sadnjom jednogodišnjeg cvijeća, koje je, treću godinu zaredom, nabavljeno od proizvođača sa područja našeg grada.

Prema riječima Vidosave Kovač, rukovodioca gradskog zelenila u preduzeću „Komunalno“, sadnja cvijeća je bila planirana početkom ovog mjeseca, ali zbog vremenskih neprilika biće obavljna narednih dana.

„Jednogodišnje sadnice begonije, ageratuma, kadifica i drugih biće zasađene u centru grada i gradskom parku, a u  sadnji nam pomažu i učenici Sentra srednjih škola – smjer hortikultura“, rekla je ona.

Učenica drugog razreda CSŠ Isidora Jeremić kaže da su se ona i njene kolege i ove godine odazvali  ovoj akciji uređenja.

„Bitno je da naše stečeno znanje prenesemo i ovdje, a što će nam biti od velikog značaja u daljem školovanju“, kazala je ona.

Uzgajivač cvijeća Risto Prtilo ističe da je zadovoljan saradnjom sa preduzećem „Komunalno“ i ističe da su sadnice dobrog kvaliteta.

Za ovu namjenu izdvojeno je 15.000 KM.

radiotrebinje.com


Povezane vijesti

Ko će odgovarati zbog teške povrede bebe: Prilikom porođaja dijete ispalo babici iz ruku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Vaterpolo se ponovo igra u Trebinju: STARA SLAVA NOVE GENERACIJE

eTrebinje

Svakodnevni obroci i topla ljudska riječ za sve korisnike trebinjske Narodne kuhinje

eTrebinje

Slaviša Sredanović: ”Maris” je pred gašenjem! Pokušavao sam godinama razbijati predrasude a nekad je lakše razbiti atom nego predrasudu!

eTrebinje

Za novu bolnicu u Trebinju više od 128 miliona KM

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više