eTrebinje
Trebinje

Trebinje će ugostiti pedesetoro djece sa Kosova i Metohije

Izvor:

Fotografija:


Grad Trebinje će od 16. do 23. juna ugostiti 50 učenika osnovnih škola iz Kosovske Kamenice, koji će biti smješteni kod učenika trebinjskih osnovnih škola, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovo je treća posjeta Trebinju učenika sa Kosova i Metohije, u okviru projekta “Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske”, koji organizuje banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.

Gradska uprava Trebinje pripremila je program boravka, kojim je predviđeno upoznavanje sa svim znamenitostima i ljepotama grada. 

“Izražavajući solidarnost sa našim narodom na Kosovu i Metohiji i razumijevajući svu težinu svakodnevnice u kojoj žive, Grad Trebinje se sa zadovoljstvom pridružio ovom projektu, čiji je cilj da se djeci omogući da, upoznavanjem nove sredine, druženjem sa svojim vršnjacima, igrom i razonodom, obogate život novim iskustvima i prijateljstvima”, navedeno je u saopštenju. 

Dolazak učenika i nastavnika iz Kosovske Kamenice planiran je za nedjelju, 16. jun, oko 18.00 časova, a doček će biti organizovan na platou pored zgrade “Elektroprivrede Republike Srpske”. 

SRNA


Povezane vijesti

U Srpsku stižu vakcine protiv HPV virusa: Preporučena imunizacija za 44.000 djece

eTrebinje

U popa i popadije kuća puna dječice: Evo koji su pravoslavni sveštenici u BiH šampioni nataliteta (VIDEO, FOTO)

eTrebinje

Dječija nedjelja: Mališani kod gradonačenika

eTrebinje

Sveštenik i psiholog o odlasku djece i trudnica na sahrane” Trebalo bi da pričamo o tome, jer je smrt dio života”

eTrebinje

Vladika Grigorije otkrio da li ŽIVOT BEZ DJECE IMA SMISLA i svojim riječima izazvao LAVINU KOMENTARA: “O ženama koje NISU POSTALE MAJKE mislim OVO”

eTrebinje

Temperatura u automobilima brzo raste: Djecu ne ostavljati samu ni “na kratko”

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više