eTrebinje
Moda i ljepota

Ne propustite izbor najljepše djevojke za Republiku Srpsku

Izvor:

Fotografija:


Iza direkcije Miss BiH za Miss Svijeta je 23 godine tradicije, iskustva i napretka gdje su 23 najljepše djevojke Bosne i Hercegovine imale čast predstavljati svoju državu Bosnu i Hercegovinu na najstarijem i najglamuroznijem takmičenju na svijetu – Miss World.

Djevojke osim ljepote trebaju imati karakter i harizmu, a najljepša od svih treba pokazati sve svoje kvalitete, običaje i kulturu djevojkama iz cijelog svijeta. Treba prvo raditi na sebi, ulagati u sebe i učiti, kako bi se rezultati ostvarili. Dosadašnje predstavnice Miss Bosne i Hercegovine su zajedno sa direkcijom Miss Bosne i Hercegovine ostvarile svoje ciljeve i snove te se upisale u 23 godine tradicije koju stvaramo i njegujemo.

U toku 2019.godine na području Republike Srpske pozivamo sve zainteresovane djevojke od 17-24 godine da pošalju svoje podatke (ime i prezime, godine, visinu, težinu, grad, broj mobitela i jednu fotografiju) na prijava@missbih.ba, prijavezamissbih@gmail.com te u inbox na Facebook stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, jer su prijave u toku.

Djevojke koje budu izabrane kao predstavnice Miss Republike Srpske 2019.godine, stiču pravo učešća na kasting za izbor za Miss Federacije 2019. koji će se održati 01.09.2019.godine uz direktan prenos na FTV. Nakon toga slijedi finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta,koji će se održati 06.10.2019.godine.

Ako želiš i ti postati dio lijepe i pozitivne priče, biti upisana u historiju svoje države kao predstavnica svoje zemlje na najprestižnijem natjecanju u svijetu, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikada nisi bila, ovo je tvoja prilika.

Postani dio Miss porodice, prijavi se na izbor za Miss Bosne i Hercegovine, kreni u svoju novu životnu avanturu i možda upravo ti postaneš Miss Bosne i Hercegovine koja će predstavljati našu zemlju pred očima cijelog svijeta.

eTrebinje


Povezane vijesti

Trebinjke na Izboru za mis RS, podržimo ih!

eTrebinje

Izbor za mis Republike Srpske na Nevesinjskoj olimpijadi

eTrebinje

Podržimo Hercegovku na izboru na miss Evrope

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više