eTrebinje
Najnovije Trebinje

Otvoren obnovljeni bazen u Bregovima

Izvor:

Fotografija:


Rekonstruisani bazen u Rekreacionoj zoni “Bregovi” u Trebinju je počeo s radom.

U sklopu te zone, osim gradskog kupališta, nalaze se i igrališta za različite sportove, sprave za vježbanje i dječji mobilijar za igru i zabavu.

Cjelokupna rekonstrukcija, koju je u potpunosti finansiralo preduzeće “Hidroelektrane na Trebišnjici”, koštala je 300.000 maraka.

Jedan od glavnih problema koji su registrovani nakon ispumpavanja vode su oštećenja na podlozi bazena, koja je, prema riječima direktora preduzeća “Bazeni Trebinja” Zorana Čučkovića, prioritetno sanirana.

“Osim oštećenja i pukotina, problem je bila i klizava podloga pri ulasku u bazen, što je takođe sanirano, kao i šahtovi za odvodnju, te armirani betonski zid na strani bazena gdje je šetalište”, naveo je Čučković.

Ulaz na kupalište Bregovi će kao i do sada biti besplatan.

Nezavisne novine


Povezane vijesti

Na bazenu u Bregovima biće organizovan – „Nišvil u Trebinju“

eTrebinje

Otvaranje olimpijskog bazena u subotu, uvedeni novi termini za rekreativce

eTrebinje

Na gradskim kupalištima počele pripreme za ljetnu sezonu (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više