eTrebinje
Košarka

Basket ekipa “East Herzegovina” osvojila turnir u Ljubuškom

Izvor:

Fotografija:


Proteklog vikenda je u organizaciji Košarkaškog kluba Ljubuški i Grada Ljubuški organizovan izuzetno kvalitetan turnir ulične košarke „Streetball Ljubuški 2019“, a najuspješnija je bila ekipa „East Herzegovina“.

Bio je to turnir sa velikim fondom nagrada, gdje je pobjednička ekipa otišla kući otići bogatija za 2.500 KM.

Pobjednicima turnira ekipi „East Herzegovina“, koju su činili Predrag Radovanović [Bileća], Gojko Sudžum [Gacko], Filip Radulović [Nevesinje] i Marko Rikalo [Trebinje] vrijednu nagradu je u ime organizatora uručio sekretar Košarkaškog kluba „Ljubuški“ Mario Škegro.

Nagradni ček u iznosu od 1.000 KM pripao je drugoplasiranoj ekipi XXX Sarajevo, a treće mjesto i nagradni ček od 500 KM osvojila je ekipa Mahala iz Sarajeva.

„Teška, utakmica, ali cijeli turnir je bio na visokom nivou. Rezultat je pomalo neočekivan, zaista bilo je pet do šest dobrih ekipa, bilo je trojki i preokreta, svega. Jedan dobar turnir, odlična organizacija. Zahvalio bih Gradu Ljubuški i organizatorima. Svima od srca hvala, prvi put sam u Ljubuškom i sigurno ću se vratiti jednog dana“, izjavio je Marko Rikalo iz ekipe „East Herzegovina“.

HP


Povezane vijesti

Održan tradicionalni 3×3 košarkaški turnir „Trofej Zeleni“

eTrebinje

Poznati juniorski šampioni trebinjskog 3×3 turnira

eTrebinje

Otkazan turnir u basketu 3×3 Trebinje

eTrebinje

U toku radovi na istočnoj i na dijelu zapadne obilaznice oko Trebinja

eTrebinje

Milionski projekti trend u Trebinju i u ovoj godini

eTrebinje

Ekipa “Gučine” pobjednik prve 3X3 Basket lige trebinjskih naselja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više