eTrebinje
Estrada i Jet set

Sa 54 godine izgleda fenomenalno (Foto)

Izvor:

Fotografija:


Slavna glumica i manekenka prošlog mjeseca proslavila je 54. rođendan, premda je to teško pogoditi, posebno kada vidimo koliko izvajano tijelo ima!

Ona je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u bazenu, izazvavši opštu histeriju, a očekivano – lajkovi i pozitivni komentari su se neprekidno nizali.

“Prelepa žena”, “Vau”; “Ovo je prava prirodna ljepota”, samo su neki od komentara koje je Liz dobila.

View this post on Instagram

Top down 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Ne samo što je pokazala zanosne obline, već se pohvalila i time koliko lijepo i mladoliko izgleda njeno lice čak i kada gotovo da nema šminku. 

Podsetimo, lijepa glumica trenutno radi na pripremi za ulogu u seriji “Runaways”, gde će u trećoj sezoni tumačiti negativku Morgan le Fej. 


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više