eTrebinje
Putovanja

Pilot tražio od putnika novac za gorivo

Izvor:

Fotografija:


Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polijećemo. Tako je pilot iračke avio-kompanije objasnio putnicima kašnjenje pri polijetanju sa aerodroma u Tunisu.

Putnici su burno reagovali i odbili zahtjev pilota, a račun od 3.000 dolara, na kraju su platili službenici iračke ambasade.

Molba pilota iračke avio-kompanije Iraqi Airways da putnici skupe 3.000 dolara za gorivo kako bi mogli da polete ka Bagdadu izazvao je burne reakcije i kontroverze pošto vlasnik te kompanije tvrdi da je čitava priča lažna, te da je avion iz Tunisa poletio bez problema.

Putnici se, međutim, ne slažu sa zvaničnom verzijom događaja, tvrdeći da im je pilot prišao u čekaonici aerodroma i tražio 3.000 dolara kako bi “odrobio” avion i poletio ka Bagdadu.

Takav zahtjev pilota izazvao je pravu paniku među putnicima, a čitava situacija okončana je pošto je račun za gorivo platila iračka ambasada.

“Bilo je nekih tehničkih i logističkih problema koji su prouzrokovali kašnjenje”, saopštila je iračka avio-kompanija.

(RTS)


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više