eTrebinje
Hercegovina

Novi ciklus obuka za inovativne početnike u Bileći

Izvor:

Fotografija:


Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizuje novi ciklus obuka i mentoringa za inovativne početnike u poslovanju, koji će biti realizovani u okviru Akcelerator programa tokom oktobra, novembra i decembra u Bileći.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju zasnovanim na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode i usluge, saopšteno je iz ove agencije.

Program se sastoji od tri faze – programa predakceleracije, akceleracije i programa rasta, putem kojih se obezbjeđuje kontinuirana podrška početnicima u poslovanju u cilju realizacije njihove poslovne ideje.


Javni poziv za učešće u Akcelerator programu otvoren je danas i trajaće do 9. oktobra, a zainteresovani pojedinci ili timovi mogu se prijaviti putem obrasca koji se nalazi na veb stranici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća /rars-msp.org/ i Preduzetničkom portalu Republike Srpske /preduzetnickiportalsrpske.net/.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća obuku organizuje u saradnji sa opštinom Bileća i Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja.

Podrška obezbijeđena ovim programom obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.

Najuspješnije pojedince ili timove Agencija će na kraju ciklusa i nagraditi , navodi se u saopštenju.

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća sprovela je tokom prošle godine u Banjaluci i Prijedoru dva ciklusa akcelerator pilot programa koji je uspješno prošlo 19 timova. Dvije najbolje poslovne ideje nagrađene su novčano, a pet ih je dobilo priliku da se dalje razvijaju u okviru preduzetničkih inkubatora.

SRNA


Povezane vijesti

Vlada Srpske usvojila Akcioni plan zapošljavanja za 2020. godinu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više