eTrebinje
Republika Srpska

Bratića smjenjuju sa funkcije potpredsjednika Narodne skupštine RS?

Izvor:

Fotografija:

maksim-skoko-nsrs
Maksim Skoko Skupstina RS

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Senad Bratić (SDA) trebalo bi da bude smijenjen sa ove funkcije na posebnoj sjednici parlamenta, saznaje Srna.

Posebna sjednica parlamenta Srpske trebalo bi da bude održana večeras u 18.00 časova.

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o notarima po hitnom postupku.

Poslanici će razmatrati Prijedlog zakona o ličnom imenu i Prijedlog zakona o likvidacionom postupku.

Poslanici su juče razmotrili Prijedlog zakona o dopuni Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, koji je u proceduri po hitnom postupku.

Riječ je o potrebi za poboljšanjem materijalnog statusa policijskih službenika koji su stekli pravo na ostvarivanje starosne ili invalidske penzije.

Nezavisne novine


Povezane vijesti

Vesna Bratić: Djeca da ne kupuju poklone učiteljicama za 8. mart

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više