eTrebinje
Najnovije Trebinje

Pivskom flašom polomio televizor u kladionici

Izvor:

Fotografija:

policija-auto
Policijsko auto

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su juče, 28. oktobra, lišili slobode lice inicijala A.K., zbog sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Naime, lice se sumnjiči da je 27. oktobra, oko 23.30 časova u jednoj kladionici u Trebinju, oštetilo inventar kladionice pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 700 KM.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske stanice Trebinje su identifikovali i lišili slobode lice inicijala A.K. koje se sumnjiči da je počinilo navedeno krivično djelo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj Trebinjac je udario pivskom flašom u televizor.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica A.K. podnese izvještaj za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

eTrebinje


Povezane vijesti

Požar na vozilu policijskog službenika

eTrebinje

Kod jednog lica pronađen pištolj, kod drugog automatska puška

eTrebinje

Trebinjac prevaren za 2.000 KM, u Bileći iz stana ukrali 3.000 KM

eTrebinje

Osumnjičeni za ratni zločin

eTrebinje

Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje: Bezbjednost građana je najvažnija

eTrebinje

Izvještaj zbog “Neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga”

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više