eTrebinje
Sponzorisano

Ovo su TOP KVOTE za večerašnje mečeve LIGE ŠAMPIONA

Izvor:

Fotografija:


Četvrto kolo Lige šampiona nastavlja se ovog utorka, a sve oči uprte su u London, gdje igraju Čelsi i Ajaks, odnosno Dortmund, gdje će se sastati Borusija i Inter.

Na Stamford bridžu, u grupi H, Čelsi i Ajaks koji imaju po šest bodova, mogli bi da odluče prvog putnika u narednu rundu.

“Plavci” su favoriti, Meridian pobjedu engleskog tima plaća kvotom 1.90, ali znamo za šta su sposobni Dušan Tadić i drugovi, dok trijumf Ajaksa donosi kvotu od okruglo 4.

Zbog stila igre, očekuje se susret s mnogo golova. Tako Meridian nudi kvotu 2.31 na četiri i više pogotka na utakmici u Londonu, a ako vjerujete u “nula do dva”, čeka vas 2.55. Susret počinje u 21 čas.

U istom terminu, snage će odmjeriti Borusija Dortmund i Inter, u još jednom “sukobu” nekadašnjih šampiona Starog kontinenta.

Barselona je prva u njihovoj grupi F, sa sedam bodova, dok ova dva tima imaju po četiri i bore se direktno za naredni krug, ali i da ugroze prvu poziciju Katalonaca.

Meridian daje kvotu 2.20 na trijumf domaćina, dok je na goste 3.35.

Golovi su u egalu: od nula do dva je 1.90, dok je tri i više – 1.91.

Možda mislite da će već na poluvremenu biti prava goleada – dva i više gola u prvih 45 minuta možete naplatiti posjajnoj kvoti 2.93.

U prvom susretu u Milanu bilo je 2:0 za Inter. Da li je vrijeme za osvetu Borusije?


Povezane vijesti

Početak utakmice finala Lige šampiona kasnio više od pola sata

eTrebinje

NEVIĐENI SKANDAL Ponavlja se žrijeb Lige šampiona

eTrebinje

Bajern protiv Lacija, ponovo spektakl Barselona – PSŽ

eTrebinje

LŠ: Lajpcig šokirao PSŽ, Sevilja slavila nakon preokreta

eTrebinje

Zvezda “petardom” do drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

eTrebinje

Zvezda može na Sarajevio, Mitjiland za izbjegavanje u žrijebu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više