eTrebinje
Najnovije Trebinje

Odjeljenje pedijatrije dobilo nove madrace

Izvor:

Fotografija:

TРЕБИЊЕ, 18. НОВЕМБРА /СРНА/ - Фабрика кревета и мадраца "Нобил", пословна јединица из Tребиња, донирала је данас мадраце Одјељењу за педијатрију са неонаталогијом требињске Болнице.

Fabrika kreveta i madraca “Nobil”, poslovna jedinica iz Trebinja, donirala je danas madrace Odjeljenju za pedijatriju sa neonatalogijom trebinjske Bolnice.

Mirjana Vico iz “Nobila” rekla je da je uprava povodom 30 godina fabrike odlučila da sredstva, umjesto u proslave za zaposlene, usmjeri u humanitarne svrhe.

“U dogovoru sa gradskom upravom, htjeli smo da donaciju uputimo prvenstveno nekoj zdravstvenoj ustanovi”, navela je Vico i dodala da je ovo danas 19. donacija, a planirano je da ih bude 30 za zdravstvene ustanove kojima je najpotrebnije.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Slađana Skočajić zahvalila je fabrici “Nobil” za donaciju, dodajući da je svaki poklon dobrodošao, da je posebno važna podrška dječijem odjeljenju, te izrazila nadu da će ovakvih donacija u budućnosti biti još više.

Načelnik Odjeljenja za pedijatriju sa neonatalogijom trebinjske Bolnice LJiljana Buha istakla je značaj donacije, budući da madraci na Odjeljenju nisu dugo mijenjani i da ih je teško naći na tržištu odgovarajućih dimenzija.

Ona je u ime osoblja zahvalila donatorima i gradskoj administraciji jer su prepoznali potrebe ovog odjeljenja.

Direktor trebinjske Bolnice LJubica Miljanović zahvalila je fabrici “Nobil” na donaciji i izrazila nadu da će i drugi proizvođači slijediti ovaj primjer i donirati opremu neophodnu za rast i razvoj djece.

SRNA


Povezane vijesti

Povećan broj hospitalizovane djece sa simptomima crijevnih infekcija

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više