eTrebinje
Fudbal Sport

Zvezda zaradila 26,5 miliona evra od Lige šampiona

Izvor:

Fotografija:


Fudbalski klub Crvena zvezda zaradio je od ovosezonske Lige šampiona 26.466.000 evra.

Crveno-bijele je sinoć dijelilo samo nekoliko minuta od evropskog proljeća i dodatne zarade, međutim, Olimpijakosov El Arabi je te snove srušio.

Klubu iz Ljutice Bogdana pripalo je još 2.216.000 evra na ime desetogodišnjeg UEFA renkinga, dok je jedini trijumf u Ligi šampiona, protiv Olimijakosa u Beogradu, donio tačno 2,7 miliona evra.

Zvezdin budžet dodatno je ojačao zahvaljujući prodatim ulaznicama za mečeve na stadionu “Rajko Mitić”, ukupno 6,3 miliona evra.

Mogli su crveno-bijeli da zarade i više novca, prije svega od prodaje paketa karata za grupnu fazu, koji nisu bili rasprodati u potpunosti, ali i od eventualnog učešća u šesnaestini finala Lige Evrope, do koje nisu uspjeli da dođu.

RTRS


Povezane vijesti

Zvezdin karavan stiže u Trebinje

eTrebinje

Tri decenije od uspjeha u Tokiju: Na današnji dan Crvena zvezda postala šampion svijeta (VIDEO)

eTrebinje

Zvezda obezbijedila evropsko proljeće

eTrebinje

ZVEZDA STALA PRED REALOM Furiozan početak, skroman kraj

eTrebinje

PREMINUO MILETA LISICA: Legendarni košarkaš Zvezde umro posle duge i teške bolesti

eTrebinje

VELIKA POBJEDA ZVEZDE Majstorije Kange i Kataija, Borjan sjajan u finišu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više