eTrebinje
Ostali sportovi

Plivači KVS “Leotar” uspješni i u Banjaluci

Izvor:

Fotografija:


Na Gradskom olimpijskom bazenu – „GOB“ u Banjaluci 21.12.2019 održan je Međunarodni novogodišnji plivački miting 6. „ Delfin – Aqua Star 2019“. Takmičenje je održano na 25m bazenu, a učešće je uzelo 289 plivača iz 17 klubova sa prostora Slovenije, Srbije, Grčke i Bosne i Hercegovine.

Klub vodenih sportova „Leotar“, na tradicijonalnom Novogodišnjem mitingu, u Banjaluci učestvovao je sa devet plivača. Trebinjski klub su predstavljali Filip Tasovac (2008), Filip Piljević (2005), Helena Lakić (2005), Teodora Kraljević (2005), Marko Budinčić (2003), Damjan Korol (2003), Maja Špirto (2003), Kristina Piljević (2003) i Uroš Kundačina (2000).

Plivači KVS „Leotar“ i u Banjaluci su nastavili niz odlični rezultata na takmičenjima u mjesecu decembru. Nakon uspješnih nastupa na međunarodnim takmičenjima u Sarajevu i Mostaru mladi plivači KVS „ Leotar “  i na bazenu ,popularnog, GOB – a u Banjalucu su nastavili sa pomjeranjem svojih najboljih rezultata i osvajanjem novih odličja.

Od plivača KVS „Leotar“, medalje, na ovogodišnjem šestom po redu MPM „Delfin-Aqua star 2019“ , su osvojili Helena Lakić i Uroš Kundačina. Uroš se okitio srebrenom medaljom u disciplini 100m prsno dok je Helena osvojila bronzanu medalju u disciplini 100m leđno. Pored osvojenih medalja Uroš i Helena, kao i njihovi klubski drugovi, na takmičenju u Banjaluci su nastavili sa obaranje svojih ličnih rekorda. O napredku rezultata plivača KVS „Leotar“ govori podatak da su  i na ovome plivačkom mitingu po napredku takmičara bili u samom vrhu ekipa, četvrti klub na tabeli napredka.

  • Čestitam našim plivačima na postignutim rezultatima u Banjaluci. Ovo nam je treće takmičenje u tri sedmice, naporno za putovati, ali i pored toga oni uspjevaju da iz sedmice u sedmicu ostvaruju lične rekorde, što je za nas u klubu i najveći prioritet. Sledeći vikend očekuje nas otvoreno prvenstvo BiH u Sarajevu i sa tim završavamo sezonu takmičenja u 2019 koja je za naš klub bila najuspješnija godina. Još jednom čestitke svim članovima našeg kluba na odličnim rezultatima u 2019 godini. – ističe Veljko Piljević , trener u KVS Leotar.

etrebinje


Povezane vijesti

Helena Lakić, dvostruki, seniorski vicešampion Srpske u plivanju

eTrebinje

Plivači KVS “Leotar” uspješni u Mostaru

eTrebinje

Helena i Uroš “zlatni” u Sarajevu

eTrebinje

Plivači KVS „LEOTAR“ odlični u Tuzli

eTrebinje

Veče podsjećanja na SEDAM DECENIJA PLIVAČKIH SPORTOVA u Trebinju

eTrebinje

Plivači KVS “Leotar” odlični u Jagodini

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više