eTrebinje
Trebinje

Trebinjski SNSD : Nastavljamo razvoj Trebinja

Izvor:

Fotografija:

Mirko Ćurić - Gradonačelnik Trebinja

SNSD je stranka  koja  odgovara za sve što se dešava u gradu, zbog čega će i dalje kontinuirano da radi na razvoju Trebinja, širenju pozitivne enerije i stvaranju dobre radne klime, rekao je večeras u Trebinju Luka Petrović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Na novogodišnjem prijemu za članove mjesnih odbora i funkcionere, Petrović je  istakao da je pozitivna energija, koja se osjeti u gradu pokretač svega pozitivnog što se desilo u  prethodnom periodu, poručujući da se jedino tako može graditi, investirati i stvarati bolja budućnost.


„ Istrajaćemo na projektu samozapošljavanja,čime i privatni sektor jačamo. U narednom periodu slijedi bolja komunikacija sa mjesnim zajednicama , da bi došli do ljudi koji imaju zahtjeve a nisu došli do nas“, rekao je Petrović, koji je i generalni sekretar SNSD-a.

On je ukazao i na dobru komunikaciju građana sa gradskom upravom, te dodao da nema zahtjeva koji nije riješen.

Petrović je podsjetio na brojne investicije i projekte koji su urađeni u gradu, te naveo   da je veoma bitno što su nastavljene važne investicije – zapadna obilaznica, putna saobraćajnica Trebinje-Ljubinje, napravljena finasijska konstrukcija za izgradnju duhovnog centra Mrkonjići, uređenje Starog grada…

On je poručio da će ova godina biti godina  komunikacije, te da se  očekuje rad, red i disciplina, dodajući da se samo tako ide naprijed.

“Na kraju, ono što je jako bitno- misliti na budućnost. Stvaranje dobre atmosfere u gradu i rad na projektima koji utiču na razvoj grada treba da budu povezani sa najbitnijom karikom ka prosperitetu Trebinja, a to su ljudski resursi- dobri studenti treba da budu stimulisani da ostanu u svom gradu”, rekao je Petrović.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je rekao da je Trebinje jedna od rijetkih zajednica u okruženju koja toliko ulaže u investicije,  dodajući da nijedan započeti projekat nije prekinut.

 “Bitno je imati viziju, a mi je imamo i od nje nismo odustali, imamo vjeru u ono što radimo, i naravno da nam je potrebna i mudrost i hrabrost za sve što radimo. Mandat nije ono za šta se vezujem, on će da bude i prođe, djelima se dokazujemo i govorimo o sebi.” rekao je Ćurić.

Radio Trebinje


Povezane vijesti

U SNSD-u osuđuju separatizam

eTrebinje

Petrović: Opoziciji odgovara odgađanje izbora jer uviđaju da loše stoje (Video)

eTrebinje

Luka Petrović večeras u “1 na 1” o aktuelnim političkim temema i stanju u ERS

eTrebinje

Petrović: Zbog neregularne odluke krivično odgovarati

eTrebinje

Porodica – simbol stabilnog i sigurnog društva

eTrebinje

Gost vijesti Herceg televizije: Luka Petrović, generalni direktor ERS-a (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više