eTrebinje
Najnovije Trebinje

Pogledajte kako napreduju radovi na luksuznom kompleksu u centru Trebinja (Foto)

Izvor:

Fotografija:


Pogledajte kako napreduje progres gradnje SPK “Centar” – poslovno-stambenog kompleksa koji gradi renomirano preduzeće “Hercgradnja” na trenutno najpoželjnijoj lokaciji u Trebinju.


Sve one koji se odluče da kupe stan u ovom naselju očekuje  izuzetnost u kvalitetu gradnje, vrhunski građevinski materijali, zvučna, toplotna i hidro izolacija, sistem grijanja i hlađenja, krovni  bazeni plivanje (dimenzije 15×6 matara) na pet od sedam objekata, podzemne garaže,  poslovni prostori, zelene površine, uređena igrališta…. , Stambeno – poslovni kompleks “Centar” nije samo mjesto za stanovanje, to je prostor koji će vam obezbijediti kvalitetan život, kažu u “Hercgradnji”.

U prvoj fazi gradnje završavaju se tri objekta (vidjeti slike), a prodaja stanova je počela za još dva objekta.

Investitor je preduzeće “Hercinvest”

Takođe, u stambenom kompleksu “TINI” sa više lamela renomirano preduzeće “Hercinvest” počelo je izgradnju novog objekta (Objekat 2 – Lamela 1) sa 53 stana. Stanovi su različitih struktura: garsonjere, jednosobni i dvosobni.

Površina stanova se kreće od 29 do 72 m2. Predviđena spratnost je G+VP+5+PE. Visina objekta iznosi 26 m iznad kote terena, odnosno saobraćajnice u zoni kompleksa. Objekat posjeduje panoramske terase na samom vrhu. Orjentacija objekta je istok-zapad. Ne propustite priliku da u pretprodaji odaberete i rezervišete stan po Vašoj mjeri ‼️

Pogledajte trenutno stanje ovog projekta gdje je pri kraju završetak prvog objekta sa dvije lamele.


Povezane vijesti

Kvadrat stana u Trebinju dostigao Banjaluku

eTrebinje

Stanogradnja u ekspanziji, ali nedostaje radnika

eTrebinje

Ekspanzija izgradnje stanova u Trebinju (Video)

eTrebinje

Počela prodaja stanova u novom objektu na “TINI”

eTrebinje

Vrijeme je za “Caffe”: U Trebinju otvoren novi kafić (Foto)

eTrebinje

Sutra počinje sa radom novi kafić: U “CAFFE-u” osjetite puls grada

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više