eTrebinje
Trebinje

SP Trebinje: Vukanović izrazio nepoštovanje prema svetom mjestu i SPC

Izvor:

Fotografija:


Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje osudio je nastup i djelovanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića prilikom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Pravoslavnom duhovnom centru u Mrkonjićima.

– Tom prilikom Vukanović je svojim ponašanjem izrazio nepoštovanje, prvo, prema mjestu na kom se nalazio i prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, a zatim i prema predstavnicima duhovnog i javnog života, a sve s ciljem sticanja političkih poena – ističe se u saopštenju iz trebinjskog odbora SP-a.

Poslanik SDS-a Nebojša Vukanović juče je svojim pitanjima neprimjerenim svetom mjestu na kojem se nalazio pokušao da isprovocira premijera Republike Srpske Radovana Viškovića prilikom posjete Mrkonjićima, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog i lokaciji gdje se gradi pravoslavni duhovni centar.

Igumanija Pavla je ukazala da svi moraju znati da je ta lokacija duhovni centar i da se mora voditi računa kakva pitanja se postavljaju. „Pitanja iz domena politike postavljajte na drugom mjestu“, poručila je igumanija Pavla.

SRNA


Povezane vijesti

Kako je nastala i razvijala se Socijalistička partija: Od jedine alternative SDS-u do Dodikovog “priljepka”

eTrebinje

POLITIKA I U VRIJEME KORONE SP podnijela tužbu protiv SPS-a

eTrebinje

Socijalisti u NSRS ne odustaju od smjene Đokića

eTrebinje

Mijatović pozvao Đokića da zajedno pokažu diplome

eTrebinje

Marić: Političko djelovanje nastavljam u SP

eTrebinje

Skoko: Odlazak Đokića znači vjetar u leđa i socijalistima i Vladi RS

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više