eTrebinje
Fudbal Sponzorisano

Fudbalski klub „Velež“ u novom ruhu

Izvor:

Fotografija:


Preduzeće „Dineco namještaj po mjeri“ iz Trebinja opremilo je svlačionice i službene prostorije Fudbalskog kluba „Velež“ u Nevesinju.

„Ovaj potez kompanije Dineco za naš klub, koji ima skromna finansijska sredstva, mnogo znači. Prepoznali su potrebu za opremanjem naših prostorija i poklonili nam sav namještaj neophodan za normalno fukncionisanje kluba i rad naših igrača“, zahvalno kaže Žarko Laketa, predsjednik Fudbalskog kluba „Velež“.

Ovom prilikom, ugrađene su police za pehare, element za registratore, svlačionice za domaće i goste, svlačionica za sudije kao i prostor za ostavu.

Da hercegovački sport treba da živi i napreduje dokaz je i ovaj gest trebinjske kompanije Dineco.

„Želimo doprinijeti novom početku FK Velež i poželjeti im uspijeh u daljim sportskim takmičenjima“, navodi Duško Pantović, vlasnik firme Dineco.

Prethodno su, uz pomoć Ministarstva omladine i sporta Republike Srpske, rekonstruisane svlačionice ovog kluba, ali je ponestalo sredstava za opremanje u vidu namještaja.

„Ovim je kompletirana rekonstrukcija i nastavljamo sa radom“, zaključio je Laketa.

Dineco namještaj po mjeri je kompanija koja proizvodi sve vrste namještaja i svoj uspjeh na tržištu dokazuje ovakvim donacijama.


Povezane vijesti

Veležu bodovi u hercegovačkom derbiju: Leotar zaprijetio u drugom poluvremenu, ali cijeli plijen ostaje u Mostaru!

eTrebinje

Ćulum i Laketa nemaju uslove za penziju, odrekli se boračkog staža

eTrebinje

Sačinjena rang lista kandidata za novog direktora SIPA-e: Pogledajte koji je kandidat imao najviše bodova

eTrebinje

Odgođen izbor direktora SIPA, Stanić i Laketa ne ispunjavaju uslove?

eTrebinje

Zubac i Laketa u trci za direktora SIPA-e

eTrebinje

Dopunjeni izvještaji za sedam osumnjičenih za ratne zločine nad Srbima

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više