eTrebinje
Sponzorisano

NAJTROFEJNIJA UTAKMICA ITALIJE: Milan – Juve, Ibra – Ronaldo i neponovljive Meridianbet kvote

Izvor:

Fotografija:


Prva utakmica polufinala Kupa Italije, od 20.45 časova sastaju se Milan i Juventus, u duelu najtrofejnijih klubova “čizme”. S jedne strane Zlatan Ibrahimović, s druge Kristijano Ronaldo.

Sasvim dovoljno da vas zaintrigira, morate priznati! Uz to, Meridianbet je tu da dodatno uveća najveću fudbalsku žurku ovog četvrtka. Da vidimo šta kažu kvote…

Juve je favorit i pobjedu “stare dame” Meridian plaća kvotom 2.10, dok trijumf “rosonera” možete naplatiti koeficijentom 3.40. “Iks” je 3.30.

Oba tima u ovaj susret ulaze poslije poraza nakon preokreta, Juve je poražen u gradu Romea i Julije od Verone sa 2:1, dok je Milan prokockao dva gola prednosti u gradskom derbiju protiv Intera gde je na kraju izgubio sa 4:2.

Sigurno je da će prije svih oni najbolji, Ibrahimović i Ronaldo, željeti da se iskupe za to. Meridianbet specijal postarao se da se legende nađu na vašim tiketima.

Od njih dvojice sve kreće u ovim timovima, pa je tako kvota da će Zlatan postići gol i asistirati 12, dok je na Kristijana koeficijent za isti učinak šest.

Iz drugog plana vrebaju “džokeri”, Ante Rebić i Paolo Dibala.

Ako vjerujete da će hrvatski internacionalac, koji igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, postići gol do 15. minuta, u Meridianbetu čeka vas sjajna kvota 22. Ukoliko je vaš izbor ipak Argentinac, za istu igru, kvota je takođe odlična, 15.

Ostale igre možete potražiti u specijalu za utakmicu Milan – Juventus, na sajtu meridianbet.ba.

Sve u svemu, očekuje nas dobar fudbal, u to nema sumnje. “Rosoneri” više od dvije decenije nisu eliminisali velikog rivala iz domaćeg kupa. Da li je ovog četvrtka došlo vrijeme da to najave? Možda već sve bude riješeno na “San Siru”, a možda ipak u revanšu u Torinu.

Veliki italijanski derbi je pred nama – začinite ga nekom od bogatih Meridianbet igara.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više