eTrebinje
Trebinje

Raspisan javni poziv: Grad Trebinje i ove godine sufinansira obnovu fasada


Grad Trebinje će i ove godine subvecionisati sanacione radove na fasadama koje narušavaju izgled grada ili ugrožavaju bezbjednost građana, a pravo konkurisanja za budžetska sredstva iz granta ove namjene imaju vlasnici individualnih stambenih i stambeno-poslovnih objekata, te zajednice etažnih vlasnika u užoj i široj gradskoj zoni.

Kako je navadeno u danas objavljenom javnom pozivu, učešće vlasnika u užoj zoni grada je minimalno 60% a u široj zoni minimalno 70% ukupnih sredstava potrebnih za sanaciju.


Ostatak će finansirati Grad Trebinje – i to u dijelu koji se odnosi na kupovinu potrebnog materijala a na način što će odobreni iznos sredstava uplatiti na račun dobavljača koji sa korisnikom programa ima sklopljen ugovor.

Pravo na učešće u programu imaju vlasnici objekata čija je fasada oštećena, estetski neuredna toliko da narušava izgled centra grada ili predstavlja opasnost po život i zdravlje građana.

U javnom pozivu je precizirano da se užom gradskom zonom gdje su neophodni sanacioni radovi na fasadama smatraju: ulica Jovana Dučića, Njegoševa, Vojvode Stepe Stepanovića, kao i ulica koja spaja Vojvođansku sa Vojvode Stepe Stepanovića.

Javni poziv je otvoren do kraja marta.

Ovdje možete pogledati detalje JAVNOG POZIVA.

radiotrebinje.com


Povezane vijesti

Štab za vanredne situacije: Preporuke za preventivno postupanje u vezi sa korona virusom

eTrebinje

Sutra otvaranje samita “Energetska budućnost zapadnog Balkana”

eTrebinje

Sastanak Ćurić – Ivancov: Trebinje može da proizvodi za rusko tržište

eTrebinje

Trebinjski muzičari svirali za Čeču

eTrebinje

Ima li rješenja za beskućnike? (VIDEO)

eTrebinje

Trebinje dobija kontejnere jače i od bure

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više