eTrebinje
Najnovije Trebinje

NOVA MJERA U TREBINJU – Objavljivanje identiteta lica u samoizolaciji

Izvor:

Fotografija:

mirko-curic-trebinje

Štab za vanredne situacije Grada Trebinja donio je večeras naredbu da se ubuduće objavljuje identitet svih lica u samoizolaciji.

Komadant gradskog Štaba Mirko Ćurić pozvao je sve sugrađane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nepoštovanju ove naredbe jave u Štab.

Jedna od mjera je i da se svi oni koji dolaze u Trebinje a nemaju prebivališta u ovom gradu jave u Štab za vanredne situacije ili da pozovu na besplatan broj telefona 121.

“Poštujmo naredbe i mjere. Budimo odgovorni i disciplinovani prema sebi svojoj zajednici”, poručeno je sa zasjedanja Gradskog štaba za vanredne situacije.

Radio Trebinje


Povezane vijesti

ĆURIĆ: Očekujem da institucije rade svoj posao

eTrebinje

Ćurić: Vatrogasci koji nisu prošli sistematski pregled biće raspoređeni na druga radna mjesta, mora da se zna „ko kosi, ko vodu nosi“

eTrebinje

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

eTrebinje

Mirko Ćurić: Ako Bisera neće da pomogne, neka ne odmaže

eTrebinje

Gradonačelnik Ćurić: Uspjeh Hercegovačke kuće vjetar u leđa za dalji rad

eTrebinje

Ćurić najavio novi studijski program: Mediteranska poljoprivreda postaje prioritet (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više