eTrebinje
Najnovije Trebinje

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno se traži više od 30 radnika

Izvor:

Fotografija:


Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U saradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za dodatke prehrani na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.07. Za više informacija kliknite ovdje.

Poduzeće Niko Bilić traži 2 konobara (m/ž) u naselju Broce. Smještaj i prehrana su osigurani. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za komunikaciju s gostima, posluživanje hrane i pića te za naplatu pruženih usluga. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Glavni uvjet za prijavu je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Kliknite na poveznicu za više informacija.

Alfaplan Građenje d.o.o. iz Dubrovnika traži čak 10 tesara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Poslodavac osigurava zajednički smještaj za radnike. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Frizerski salon Šejla zapošljava frizera (m/ž) u Dubrovniku. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za zapošljavanje. Rok prijave na natječaj je 04.07. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Metropolis d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama u Dubrovniku: pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), barmen (m/ž) i čistač (m/ž). Posao se obavlja u restoranu Gatsby. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Ako se želite prijaviti na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

S ciljem povećanja prodaje i tržišnog udjela na području južne Hrvatske, poduzeće Agro Gold d.o.o. širi svoj tim i traži komercijalnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Opuzen. Novozaposlena osoba bavit će se prodajom i nabavom robe, izradom ulaznih dokumenata, praćenjem cjenika te obavljanjem drugih srodnih poslova. Kandidat mora znati raditi na računalu. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na linku.

Poduzeće Weber Escal d.o.o. zapošljava distributera (m/ž) za terenski rad u gradu Ploče. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za isporuku reklamnih letaka. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Više informacija možete pronaći na linku.

Hoteli Koločep traže voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je otok Koločep. Morate imati minimalno 5 godina iskustva rada u visokokategoriziranim hotelima. Ako vas zaposle rukovodit ćete i organizirati sve tehničke poslove unutar hotelskog kompleksa, voditi brigu o tome da je osiguran besprijekoran, planirati operativne troškove, nadgledati trošenje resursa. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje kako bi saznali ostale detalje natječaja.

Dominant d.o.o. zapošljava 6 radnika u proizvodnji drvene ambalaže (m/ž) za rad u gradu Metković. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna. Ova pozicija je odlična i za one koji traže prvi posao, zato što radno iskustvo nije potrebno. Prijave na ovaj natječaj se zaprimaju do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Obrt Stari Ribar traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u naselju Lovište. Radi se o sezonskom poslu. Očekuje se da ste završili trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Poslodavac će vam osigurati smještaj. Za više detalja kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!


Povezane vijesti

U tuči u Dubrovniku napadnut Sarajlija, Trebinjac, Dubrovčanin i Makedonac

eTrebinje

Cavtat proglašen za najbolju destinaciju za medeni mjesec u Evropi

eTrebinje

Sin ubio oca u Dubrovniku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Tragedija u Dubrovniku: U eksploziji u skladištu poginula jedna osoba

eTrebinje

Trebinjci pohrlili u Dubrovnik, a u butigama s one strane granice sve je manje Dubrovčana

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više