eTrebinje
Republika Srpska Najnovije Trebinje Vijesti

Luka Petrović: Aleksandar Vučić za budućnost Srpske

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija: Arhiva


Izvršni direktor Saveza opština istočne Hercegovine Luka Petrović zahvaljuje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dosadašnjim ulaganjima i najavljenim projektima u Hercegovini i Republici Srpskoj, ističući da će oni još čvršće povezati srpski narod.

– Najava predsjednika Vučića o izgradnji aerodroma u Hercegovini dočekana je sa velikom radošću u svim opštinama naše regije jer mi vrlo dobro znamo da Vučić dolazi sa djelima, a ne praznim riječima i obećanjima i da sve što je do sada rekao to je i učinio – istakao je Petrović za Srnu.

Petrović je dodao da je Trebinje kroz vijekove kolijevka srpskog identiteta, zemlja Svetog Save i Svetog Vasilija najznačajnijih pravoslavnih svetitelja.

– Trebinje je prepoznato i kao turistički dragulj Srpske i jedan od najljepših srpskih gradova, a izgradnja aerodroma strateški je značajno pitanje, obzirom na lošu putnu infrastukturu i udaljenost, a sve veću zainteresovanost turista za našu regiju – ističe direktor Saveza opština istočne Hercegovine.

On je dodao da je Savez izuzetno zahvalan srpskom narodu, Vladi Srbije i njenom predsjedniku na dosadašnjim ulaganjima u Hercegovinu koja su višemilionska i projektima koji su od vitalnog značaja.

Petrović naglašava da Srbija sa jednakom brigom gleda i na ostala mjesta u Republici Srpskoj i da su to ulaganja u budućnost Srpske.

– Zato se još jednom zahvaljujemo Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i njenim građanima pozivajući ih da dođu u našu i njihovu Hercegovinu, da su ovde svoji među svojima. Dobro nam došli – poručio je Petrović.


Povezane vijesti

Petrović: Teže je raspodijeliti preostalih 10 odsto pozicija, nego 90%

eTrebinje

Petrović: Urušavajući moje ime, Vukanović pokušava da zavlada Hercegovinom

eTrebinje

Petrović: Izjednačiti i povećati koeficijente u RiTE Gacko i Ugljevik

eTrebinje

Vučić: Hvala narodu Srpske što je uz nas, na Srbiju možete da se oslonite

eTrebinje

Petrović: Nema poskupljenja struje do Nove godine

eTrebinje

Građani se ODRIČU NAJOSNOVNIJEG: Inflacija pojela i plate i povišice

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više