eTrebinje
Tehnologija Magazin

Viber je uveo nestajuće poruke! (Video)

Izvor: Mondo

Fotografija: Ilustracija


Viber je ovo obećao odavno, a od početka jula nova opcija je končano dostupna svima, pa i nama.

Jul je nevjerovatan mjesec za Viber – prvo su raskinuli sve veze sa Facebook kompanijom, povukli oglase sa te platforme, a sad stiže i opcija, koju su mnogi korisnici s nestrpljenjem čekali.

Viber je uveo NESTAJUĆE PORUKE!

Prethodno je opcija nestajućih poruka bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik imati mogućnost da uvijek podesi vremensko odbrojavanje pri slanju tekstualnih, foto, video ili bilo kojih drugih fajlova na nekoliko sekundi, minuta, sati ili čak i dana.

Automatsko odbrojavanje do samouništenja naznačenog sadržaja biće započeto čim primalac pregleda poslatu poruku. Važnost nestajućih poruka za bilo koji čet 1-na-1 dodatno afirmiše Viber-ovu poziciju kao najbezbjednije aplikacije za razmjenu poruka na svijetu.

Da bi kreirao Viber nestajuću poruku, korisnik bi trebalo da:

  • pritisne ikonicu časovnika na dnu ekrana na kome su prikazani četovi
  • odredi period samouništenja poruke i
  • otkuca poruku i proslijedi je primaocu.

Pomoću ove nove funkcionalnosti, svi korisnici će moći da razmjenjuju različite vrste informacija, koje će se samouništavati po završetku odbrojavanja. Funkcija, takođe sadrži pametno upozorenje korisnika u slučaju pravljenja slike ekrana poruka od strane primalaca. Na taj način znaćete da je neko, ipak pokušao da zadrži vašu poruku duže od vremena, koje ste vi predvideli da se poruka zadrži.

Da biste vidjeli novu opciju potrebno je da budete u ćaskanju sa jednom osobom, jer nestajuće poruke još uvijek nisu dostupne u grupama i javnim ćaskanjima.

Da li ćete koristiti Viber nestajuće poruke? 


Povezane vijesti

Crna Gora prva zemlja na svijetu koja će da plaća Viber, poznata i cijena

eTrebinje

Viber uvodi plaćanje unutar aplikacije

eTrebinje

Pao Viber

eTrebinje

Viber vam ne radi kako treba: Rješenje je jednostavno

eTrebinje

“COVID 19 U REPUBLICI SRPSKOJ” Otvorena Viber grupa sa epidemiološkim informacijama

eTrebinje

Oni koji imaju Ajfon ne mogu slati poruke niti pozivati na Viberu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više