eTrebinje
Najnovije Video Trebinje

Marko Spaić iz Trebinja se optimizmom i smijehom bori protiv opake bolesti (Video)

Izvor: MojaHercegovina.com

Fotografija: MojaHercegovina.com


Trebinjac Marko Spaić Spaja čitav život se bori sa rijetkom i opakom bolešću hemofilijom. Ovaj dvadesetčetverogodišnjak ni u jednom momentu nije poklekao iako su ga brojne komplikacije prikovale prvo za kolica a potom i za štake. Već 13 godina štake su mu nerazdvojni partner. Serijom skečeva skrenuo je pažnju javnosti na sebe i pokazao da se smijehom i optimizmom itekako može boriti protiv teške bolesti.

Marko je rođen 1996. godine u Trebinju. Po rođenju mu je ustanovljena rijetka genetska bolest – hemofilija. I kao što pjeva u svojoj pjesmi ”Bio sam dijete”, od malena nije znao da njegovoj krvi fali nečega malo. Sve dok nije na koljena pao… Od 2007. godine su mu štake nerazdvojni ”drugari”, a protiv opake bolesti popularni Spaja bori se smijehom i optimizmom.

 


Povezane vijesti

Marko Spaić Spaja inicijator obnove sportskih terena

eTrebinje

Preminuo El Risitas, čovjek najzaraznijeg smijeha na svijetu

eTrebinje

Marko Spaić: NIKAD NEĆU STAT'Marko Spaić: NIKAD NEĆU STAT’

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više