Toni Centinski na Facebooku se obrušio na novinare:"Svakako ste pi**ke!

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

Tony Cetinski obračunao se s novinarima i urednicima na svom Facebooku profilu, a sve zbog svojih roditelja Vinke i Mirka.Sudeći po onome što je Tony napisao, suđenje njegovim roditeljima dobilo je za njih pozitivan ishod, no o tome niko ne piše, piše Dnevnik.hr.

Činjenica je to koja je razljutila muzičara, koji tvrdi da su novinari potplaćena i neprofesionalna stoka.

"Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje (slucajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-urednicke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama).

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA CE I PO VAS STICI.

No, zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagadanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi.

Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM, ali ona je nužna zbog buducnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike urednicke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stub srama.

Dao Bog da vas voda odnijela će se pjevati, a vi cete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno", poručio je svima Cetinski.

Dnevnik.hr

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design