Toni Centinski na Facebooku se obrušio na novinare:"Svakako ste pi**ke!

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

Tony Cetinski obračunao se s novinarima i urednicima na svom Facebooku profilu, a sve zbog svojih roditelja Vinke i Mirka.Sudeći po onome što je Tony napisao, suđenje njegovim roditeljima dobilo je za njih pozitivan ishod, no o tome niko ne piše, piše Dnevnik.hr.

Činjenica je to koja je razljutila muzičara, koji tvrdi da su novinari potplaćena i neprofesionalna stoka.

"Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje (slucajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-urednicke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama).

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA CE I PO VAS STICI.

No, zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagadanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi.

Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM, ali ona je nužna zbog buducnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike urednicke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stub srama.

Dao Bog da vas voda odnijela će se pjevati, a vi cete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno", poručio je svima Cetinski.

Dnevnik.hr

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

Vasa reklama dole sredina