Seka Sablic o turbo-folku: To je jedan užas, jedan trulež, haos

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

"Sve je to mimo kulture. Uvedeno je od turbo-folka, pd devedesetih, pa naovamo, nešto što je prevazišlo i kicericu""To je jedan užas, jedan trulež, jedan haos. Ne znam šta da kažem, samo da molimo boga da mladi ljudi izvuku glave iz toga i da postanu produhovljeni, oplemenjeni, koji traže nešto više u životu", rekla je poznata glumica Seka Sablic, izmedu ostalog, za TV Vijesti.

Glumica nije imala da kaže ništa pozitivno o novokomponovanoj muzici, medutim, ona je svejedno u prošlosti mnogo puta saradivala sa novokomponovanim izvodacima, poput Seke Aleksic, sa kojom je radila na seriji "Ljubav, navika, panika" i za koju je svojevremeno imala samo reci hvale, ali i Severine Kojic, u cijem spotu za pesmu "Silikoni" je sa zadovoljstvom glumila, kao i folkerke Zorice Markovic, sa kojom se pojavila u filmu "Druga Žikina dinastija".

Ona se, osvrnuvši na trenutno stanje u kulturi, dodala i da mladim kolegama ne daje savete.

"Ja ništa ne ucim mlade kolege. Oni žive drugo vreme koje ne lici na moje. Mislim da su dosta ošteceni. Ali svako ima svoj život, jedan jedini, pa neka se snalaze, neka plivaju kako znaju i umeju", istakla je i dodala da kulturi najviše nedostaje kultura.

"Sve je to mimo kulture. Uvedeno je od turbo-folka, pd devedesetih, pa naovamo, nešto što je prevazišlo i kicericu", zakljucila je glumica.

Nedjeljnik

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design