Ispovijest žena koje su radile na jahtama bogataša

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

Sara Begbi i Betani Silkoks su godinama radile kao posluga na jahtama bogataša i riješile su da progovore o svojim iskustvima.Posluživale su poslovne ljude i clanove kraljevske porodice, pa su imale prilike da borave u društvu bogataša, putovale su na egzoticne lokacije i dobijale basnoslovne napojnice. Iako zvuci glamurozno, mnogo toga nije bilo ni lepo, ni lako.

"Na nogama sam bila od 6 ujutro, pa sledecih 16 do 18 sati, s tim da bih tokom dana jedva sela na nekoliko minuta. Ako se i to desi", tvrdi Sara za "Dejli mejl" koja je spavala u toliko malom prostoru da je prije ličilo na ćeliju u zatvoru.

Bez obzira na uslove, dnevne troškove gotovo da nije imala, pa mjesecno bi zaradila oko 2.500 evra.

To malo slobodnog vremena provodila bi uživajuci u hotelima sa pet zvjezdica i jeduci u najboljim restoranima i to je sama placala.

"Jednom prilikom dobila sam Armani sat, a svi troškovi večere u restoranu bili su plaćeni", prisjetila se Sara jedne rijetke, ali situacije u kojoj je dobro prošla.

Druga djevojka - Betani je kao dio posluge na brodu radila tri godine nakon završetka fakulteta. Za nju je to bilo odlicno životno iskustvo. Na nogama je najduže provela 25 sati u kontinuitetu, a kopno jednom nije dotakla čak 40 dana.

"Rijetko smo imali vremena za ručak, pa bi uglavnom nešto usput pregrizli", rekla je Betani, koja je mjesečno zarađivala više od 3.500 evra, sa svim plaćenim troškovima, povratnom kartom i 60 dana plaćenog godišnjeg odmora.

Radeci na jahti imala je priliku da upozna Vil Smita, princa Alberta od Monaka, Antonia Banderasa i mnoge druge.

(telegraf.rs)

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
09-12-2018
U toku završni razgovori oko podjele ministarskih mjesta, SNSD-u se SMIJEŠI NAJVIŠE RESORA
WEB design