Životna bol glumca koji je zaludio žene: Devedesetih su mu umrli mama i brat, a tragedija pre 8 godina ga potpuno slomila!

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

Glumac Sebastijan Kavaca (44) oduševio je ulogom Gabrijela Mahta u seriji "Senke nad Balkanom". Ovog šarmantnog muškarca markantnog pogleda i seksi glasa život nimalo nije mazio.Naime, glumac kog uporeduju sa Džordž Klunijem ne voli previše da se eksponira medijski i svoju privatnost cuva od ociju javnosti. On sa sobom nosi tešku životnu pricu.

Njegov brat Kristijan, gitarista slovenacke grupe "MiladojkaYouneed", nastradao je devedesetih prilikom nezgode na snimanju muzickog spota. Na njega su pala vrata i smrskala su mu vratni pršljen. Kristjan je preminuo godinu dana kasnije od izliva krvi u mozak.

Iste godine Sebastijan je ostao bez mame koja se razbolela od kancera. Godine 2009. umro je i Sebastijanov brat blizanac Damijan koji se ugušio u snu.

"Kad su otišli stariji brat i majka izvukli su me Damijan i tata. A kad je umro Damijan, tu su bila moja deca", otkrio je jednom prilikom Sebastijan.

Osim uloge u "Senkama nad Balkanom", Sebastijan je našoj publici poznat i kao dr Vrabec u seriji "Naša mala klinika". Glumio je i u spotu Edo Majke za pesmu "Bomba".

KURIR

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
09-12-2018
U toku završni razgovori oko podjele ministarskih mjesta, SNSD-u se SMIJEŠI NAJVIŠE RESORA
WEB design