Boris Novković o sinu s autizmom: 'Borim se i dajem sve od sebe samo da on bude dobro...'

Objavljeno: . u kategoriji Estrada i Jet set

Svako ima izbor živjeti život kako živi. Meni je roditeljstvo sveta stvar i zato mi nije teško palo kad sam pauzirao s karijerom, kaže Novković

Boris Novković tek je prije nekoliko mjeseci otkrio da je njegov sin Noa, kojeg ima iz braka s bivšom suprugom Lucijom, dijete s posebnim potrebama. Dječak, je, naime, autističan, a pjevač je sad u razgovoru za srpski magazin Glossy potpuno otvorio dušu i progovorio o porodici.

- U jednom trenutku prekinuo sam karijeru upravo zbog zdravstvenih problema moga djeteta. Borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro - izjavio je Boris prije nekoliko mjeseci i dodao kako mu jako puno znači što je svojim primjerom inspirirao ljude da se i dalje bore.

- Svako ima izbor živjeti život kako živi. Meni je roditeljstvo sveta stvar i zato mi nije teško palo kad sam pauzirao s karijerom... Najdragocjenije mi je provoditi vrijeme sa sinom i imati fantastičan odnos s djecom... To mi ništa drugo ne može zamijeniti - rekao je Novković naglašavajući koliko ga je ova životna situacija ojačala.

- Postoji razlog za sve što nam se događa. Nismo mi na ovome svijetu kako bismo bili liječnici, muzičari, arhitekti, ovdje smo kako bismo učili o nama samima kroz ovakve teške situacije - zaključio je Boris za Glossy.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

16-11-2018
Iz štampe izašla knjiga "Đed koji je volio karpuzu" (Video)
15-11-2018
Narodna biblioteka dobiće izložbeni prostor na otvorenom: Danas počelo oslikavanje murala
15-11-2018
Dvije godine X-EXPRESSa: Pokloni za novorođenčad u deset gradova (Foto)
WEB design