Svadbeni cvetni aranžmani od ruža

Objavljeno: . u kategoriji Ljubav

Za kakvu god vrstu venčanja da se odlučite, malo ili veliko, ono pravljeno unutra ili napolju, glamurozno ili opuštenije, cvetni aranžmani od ruža će sasvim sigurno na neki način učestvovati u vašem danu – kroz bidermajere, dekoraciju prostora ili pak kao ukras kola u kojima će se voziti mladenci.

Kako bi sve bilo ujednačeno i delovalo šik, mi vam predlažemo da za sva tri elementa cvetni aranžmani od ruža budu upravo slični, kako ne biste skliznuli u kič i preterano šarenilo.

Dekoracija automobila

Ono što će gosti najpre videti jeste automobil u kojim dolaze mladenci, pa bez obzira na to birate li limuzinu ili neki drugi auto, cvetni aranžmani od ruža bi trebalo da označe kola u kojima se voze mlada i mladoženja.

Najpre je predlog birati bele ruže, koja god da je boja automobila kao podloga, dekorisane zelenilom ili čak bez njega. Cvetni aranžmani od ruža za kola bele boje mogu biti dodatno ukrašeni biserima ili cirkonima.

Druga opcija su svakako crveni cvetni aranžmani od ruža koji će dodati boju radosti u vaš dan i ostati u okvirima prefinjene klasike. Ruže u drugim bojama, pak, mogu biti veoma zanimljive, pogotovo ako birate različite pastelne nijanse ili se odlučite samo za jednu, jer će one razbiti belinu dana.

Cvetni aranžmani od ruža u prostoru gde se održava svadba

Čitav prostor, bilo da se svadba održava napolju ili unutra, trebalo bi dodatno dekorisati cvećem. Tako će vam cvetni aranžmani od ruža najpre poslužiti na mladenačkom stolu, gde čitava prednja strana stola može biti iskićena ružama različitih pastelnih boja koje padaju poput slapa do samog poda. Druga opcija su veliki aranžmani koji će pokreti deo stola do gostiju.

Dekoracija prostora ne mora se do tančina slagati u bojama koje imaju cvetni aranžmani od ruža za kola, ali bi ih trebalo uklopiti u makar sličnim nijansama. Za stolove može birati manje dekoracije i bukete, samo na sredini stola ako želite svedenije forme ili pak između svakog tanjira ako želite dodatno ukrašavanje.

Kako cvetni aranžmani od ruža na stolovima zvanica mogu biti praćeni i dodatnim elementima, buketiće ili loptaste forme aranžmana mogu pratiti i nonšalantno prebačene ruže preko svakog tanjira.

Ukoliko se svadba održava unutra, u svaki ćošak mogu biti postavljeni cvetni aranžmani od ruža formirani u obliku srca, kako dodatni dekor. Za svadbe napolju, predlog su aranžmani koji će pokrivati stolove po sredini, uzani i u obliku pravougaonika, što deluje veoma prirodno i romantično.

Bidermajeri kao cvetni aranžmani od ruža

Naravno, cvetni aranžmani od ruža mogu biti odlično rešenje i za bidermajer. Ovde bi trebalo da vodite računa da se boje obavezno poklope sa bojama dekoracije prostora, kako bi se sve cveće slilo u jedno priču.

Za početak, možete pogledati bidermajere koji deluju veoma prirodno i kao tek ubrani, koji se ne povezuju u čvrste forme poput loptastih ili duguljastih, a opcija je i da cvetni aranžmani od ruža za bidermajere budu dodatno ukrašeni kako nakitom, tako i poljskim sitnijim cvećem, ili pak mnoštvom zelenila, nakitom, suncokretima ili drugim detaljima koji će dodati originalnost i kreativnost čitavom danu.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-12-2018
Doktor Ranko Rajović: Evo šta se dešava sa detetom kada mu kupite mobilni telefon!
15-12-2018
Cvijanovićeva za "Nezavisne": Budućnost je u jakim institucijama Srpske
14-12-2018
Održan sastanak Koordinacionog tima za izradu novog srednjoročnog plana kapitalnih investicija
WEB design