Trebinje: Podmlađivanje dijelova lica - Anti Aging

Objavljeno: . u kategoriji Moda i ljepota

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tokom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Najbolji postupak pomlađivanja dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. U ordinaciji "Denta Lux" u Trebinju možete uraditi tretmane lica koji spadaju u neinvazivne tretmane estetske medicine.

Sve informacije na telefon +387 65 802 654 ili na ovom linku

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma, i preko 50% hijaluronske kiseline svakog organizma se nalazi u koži. Snažno vezivanje vode je jedna od odlika hijaluronske kiseline, pa se osima za filere koristi i kao sredstvo koje je neizbežan deo kvalitetne kreme za lice.Hijaluronski fileri se mogu injektirati u svim regijama lica, a osim lica svoje mesto mogu pronaci i u tretiranju regija na vratu, dekolteu ili šakama.
 
Popunjavanje bora hijaluronskim filerima

Tretmani koji se primenjuju pri uklanjanju bora zavise od same regije koja se tretira, kao i vrste samih bora. Za bore koje se nalaze u regiji oko usana preporučuje se popunjavanje bora filerima koji u toj regiji daju najbolje rezultate. Kako se pored popunjavanja bora, hijaluronski fileri koriste i za popunjavanje i  povećanje usana, možemo slobodno reći da je tertman filerima najbolja i potpuna opcija za ovu regiju.

Povećanje i korekcija usana hijaluronskom kiselinom

Pored popunjavanja bora, hijaluronska kiselina u vidu hijaluronskih filera svoje mjesto pronalazi i kod popunjavanja, tj povećanja i korekcije usana. Ovo je najbolji vid popunjavanja i povećanja usana, prije svega jer je hijaluron pouzdan filer pošto je prirodan, ne izaziva alergije, i rezultati se vide odmah.

Mezoterapija

Koncept mezoterapije obuhvata ubrizgavanje aktivnih materija u srednji sloj kože, a u zavisnosti od unijetog koktela postižu se različiti efekti. Mezoterapije se primjenjuju za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i šakama, čime ona postaje zdravog i mladolikog izgleda, sjajna, jednako elastična i glatka.

Koristimo Dermavisc ® proizvode

Dermavisc® se sastoji od umrežene i visoko prečišćene prirodne hijaluronske kiseline. U Dermavisc®  proizvodima  HA ima molekulsku masu 2 do 5 puta veću u odnosu na ostale filere. U poređenju  sa ostalim proizvodima na tržištu koji se zasnivaju na bakterijskoj hijaluronskoj kiselini  Dermavisc® se bazira na biološkoj hijaluronskoj kiselini vrhunskog kvaliteta. Veća molekulska masa osigurava jednostavnu primjenu, savršeno prilagodavanje ciljanim područjima i proizvod koji će izdržati test vremena. Dermavisc® je razvijen i proizveden u Švedskoj, od strane firme Bohus BioTech AB, koja se više od dvadeset godina isključivo orijentiše na istraživanje i proizvodnju visoko kvalitetne hijaluronske kiseline s ciljem stvaranja najkvalitetnijih proizvoda iz biološke baze.

Dermavisc® fileri se u obliku kristalno čistog prirodnog gela ubrizgavaju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina. Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah. Hijaluronska kiselina veže za sebe molekule vode i integriše sa okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik i svjež izgled.

Zašto izabrati Dermavisc ® prirodni filer?

  • Zato što je siguran, prirodan i kvalitetan.
  • Zato što se bazira na biološkoj hijaluronskoj kiselini.
  • Zato što nisu potrebna prethodna testiranja na koži.
  • Zato što je efekat trenutno vidljiv i dugo traje.
  • Zato što je biorazgradiv - razgrađuje se prirodno bez nuspojava

Dermavisc®smooth i Dermavisc®ease su dermalni fileri koji su bazirani na prirodnoj hijaluronskoj kiselini. Proizvodi se koriste za trenutnu kozmetičku korekciju bora, popunjavanje površinskih i dubokih bora, kao i za povećanje punoće usana. Oblikovanje kontura lica uz pomoć proizvoda Dermavisc® doprinosi smanjenju vizuelnih znakova starenja, dajući trenutne rezultate koji traju mjesecima.

Sve informacije na telefon +387 65 802 654 ili na ovom linku

eTrebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

23-05-2017
Pogledajte kako je bilo na Godišnjem koncertu muzičke škole (Video)
23-05-2017
Dinosaurusi u Draženskoj gori! Pogledajte kako teče izgradnja "Grada sunca" (Foto)
22-05-2017
Ispunili obećanje: Ovo su nove, daleko niže cijene lijekova u bh apotekama!
Vasa reklama dole sredina