Zvijezda maturske večeri Anđela Ćeranić posjetila Banjaluku (Video)

Objavljeno: . u kategoriji Moda i ljepota

Pobjednica ovogodišnje Zvijezde maturske večeri Anđela Ćeranić iz Trebinja, posjetila je ovog vikenda Banjaluku, kako bi njen zvjezdani tretman koji je osvojila pobjedom, počeo.

Anđela Ćeranić iz Trebinja, Zvijezda maturske večeri za 2016. godinu, posjetila je Banjaluku kako bi počeo njen zvjezdani tretman. Anđela je uživala u kupovini u Tržnom centru „Zenit“ gdje je izabrala haljinu, torbu, cipele i nakit za svoje matursko veče. Pored toga dobila je i tretman u Stomatologiji Kostadinović, te je uživala u kozemtičkim tretmanima koji joj je priuštila Visokoškoslka ustanova „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka. Da Anđelin boravak u Banjaluci bude potpun, pobrinuo se hotel „Jelena“ u kom je boravila tokom vikenda kao i „MARKETAUTO“ koji joj je ustupio automobil i vozača.

– Baš sam sa svim zadovoljna. Najviše mi se svidjela haljina, pa cipele, nokti i sve ostalo. I zahvaljujem se i Elta televiziji na ovoj velikoj nagradi – rekla je zvijezda maturske večeri 2016, Anđela Ćeranić.

Uz Anđelu su u Banjaluci boravili i njena majka, koja joj bila velika podrška u odabiru odjeće i obuće, kao i prijatelj, Đorđe koji takođe dobio nagradu. On je kao njen pratilac na maturi dobio sako, košulju, pantalone, leptir mašnu i remen, koji ja takođe odabrao u TC „Zenit“.

– Haljina je predivna. Nisam sumnjala u Anđelin izbor i uvijek je znala šta želi. Kako je biti mama Zvijezde maturske večeri? Prelijepo – kaže Anđelina majka Mirjana.

– Dan je prošao dobro. Zadovoljan sam sa svojim odijelom. Pronašao sam ono što sam tražio – rekao je Anđelin pratilac, Đorđe.

Koju je odijevnu kombinaciju Anđela odabrala kao i kako izgledaju ostale nagrade koje je Zvijezda maturske večeri dobila od zlatnih sponzora i prijatelja projekta, saznaćete tek krajem maja, kada će se održato njeno matursko veče. Tada će na programu Elta televizije biti emitovan i specijal o ovogdišnjem izdanju projekta, o čemu će gledaoci na vrijeme biti obavješteni.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design