Uspješno završen još jedan kurs šminkanja (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Moda i ljepota

Kompanija „Tilia cosmetics BH“ i make up artist Nemanja Petrović, u saradnji sa beogradskom „Akademijom za estetiku i kozmetikologiju“ danas su u hotelu Nar, u okviru nove sezone, održali drugi po redu kurs šminkanja u Trebinju.

Kurs je okupio djevojke iz Trebinja, ali i iz Crne Gore, kojima su nakon završetka predavanja i praktične primjene stečenog znanja, dodijeljeni sertifikati.

Rada Njegovac na kurs šminkanja došla je iz Igala. Kada je vidjela najavu na našem portalu, odlučila je, priča, da se pridruži ekipi i da savlada neke od osnovnih tehnika šminkanja.

- Oduševljena sam. Ovo je za mene danas bilo jedno divno iskustvo. Preporučila bih i ostalim djevojkama da se prijave na ovaj kurs – ističe Rada.

Ivana Kovačević iz Trebinja kaže da se na ovaj kurs prijavila kako bi usavršila neke nove tehnike šminkanja, te kako bi obogatila postojeće znanje iz ove oblasti.

- Ne namjeravam da se bavim ovim poslom, ali željela sam više da naučim o make up-u, da bih to mogla na sebi da primjenjujem. Ekipa i predavač su bili odlični i mnogo toga smo naučili.  Preporučujem djevojkama da se prijave i naredni put kada se kurs bude održavao u Trebinju – kaže Ivana.

Predavač, make up artist Nemanja Petrović ističe da je izuzetno zadovoljan što je nakon samo 20-tak dana u Trebinju uspješno realizovao još jedan kurs.

- Na naše veliko zadovoljstvo, ponovo smo bili „primorani“ da dođemo u Hercegovinu. Posebno mi je drago što su na kurs došle i polaznice iz Herceg Novog. To dovoljno govori o našem kvalitetu i značaju. Bilo je dosta zainteresovanih djevojaka iz Mostara, pa smo odlučili da i tamo naknadno organizujemo kurs, jer je ipak mnogo lakše raditi sa manjom grupom ljudi – priča Nemanja.

Djevojke su, ističe, uspješno savladale praktični dio kursa, što su pokazale kada su jedna drugu međusobno šminkale nakon predavanja. U najjužnijem gradu Srpske, novi kurs, kaže, trebalo bi da bude organizovan već u januaru.

- Želio bih da se zahvalim podrumima „Vukoje“ i Ervini Blažević, jednoj od direktorica Oriflame-a, jer su mi oni pomogli da budem danas ovdje u Trebinju – poručuje Nemanja.

Narednih mjeseci „Tilia cosmetics BH“ i Nemanja Petrović kursove šminkanja održavaće u regionu i u inostranstvu, a jedan od od njih biće realizovan i u Beču.

eTrebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design