Nova 2017. u Budvi: Željko Joksimović, Parni valjak, Sergej...

Objavljeno: . u kategoriji Putovanja

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve predstavila je cjelokupan program Nove 2017. godine, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.

“Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak – najavila je menadžerka  za saradnju sa privredom u TO Budva, Tijana Kotarac.

Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima, jer  2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda – Neno Belan.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli. Tako je menadžerka za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA“, Maja Vukićević, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 320 eura do 430 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, nezaobilazni Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Sanela Kahrović, marketing menadžerka HG “Budvanska rivijera”, najavila je trodnevni aranžman u hotelu “Palas” po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Na konferenciji se najeminentnijim medijima Crne Gore, bio je i učesnik novogodišnjeg programa na trgu, Momčilo Zeković Zeko, član grupe Perper.

Ovim je najavljena intenzivna medijska kampanja koja će se sprovoditi u čitavom regionu pod sloganom „Vidimo se u Budvi“. Organizatori  očekuju da će ona rezultirati posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru tokom novogodišnjih praznika.

Radio Jadran

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design