Povratna karta Banja Luka - Beograd 108 KM

Objavljeno: . u kategoriji Putovanja

Nova cijena povratne karte za letove "Er Srbije" na liniji Beograd - Banjaluka iznosi 108 KM, uključujući sve takse i dodatne troškove, saopšteno je danas iz "Er Srbije".

Karte po toj cijeni se mogu kupiti u filijali te avio-kompanije u poslovnom centru LTG u Banjaluci, ali i putem internet stranice "Er Srbije" i u ovlašćenim turističkim agencijama.

Polasci iz Beograda za Banjaluku su svakodnevno u 13.55 časova, a iz Banjaluke za Beograd u 15.25 časova.

Za sve putnike "Er Srbije" organizovana je posebna autobuska linija do međunarodnog aerodroma Banjaluka na Mahovljanima.

Polazak sa stare autobuske stanice je svakodnevno u 13.30 časova, a povratak sa aerodroma u 15.30 časova. Cijena transfera u jednom pravcu iznosi 10 KM.

Iz "Er Srbije" navode da je od otvaranja svakodnevnih letova te kompanije ka Banjaluci u decembru prošle godine, Cirih bio među najpopularnijim destinacijama za putnike iz Republike Srpske, preko međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Ostale popularne destinacije za putnike preko matične luke u Beogradu su Moskva, Pariz, Stokholm, Prag, Dizeldorf, Amsterdam, Rim i Abu Dabi.

Letovi preko beogradskog aerodroma nude i odlične veze za Milano, Berlin, Štutgart i Frankfurt.

"Er Srbija" navodi da sa svojim kod šer partnerima i vlasničkim partnerom kompanijom "Etihad ervejz" nudi odličnu povezanost ka destinacijama u Aziji, Australiji i Africi.

Još jedna pogodnost za sve putnike je mogućnost da sakupljaju milje putem programa "Etihadov gost" za redovne putnike. Milje se mogu sakupljati na svakom letu "Er Srbije", "Etihad ervejza" i svih partnerskih aviokompanija, navodi se u saopštenju. SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

14-12-2018
Narodna biblioteka Trebinje: Promovisana poetska knjiga „Djeca pelen zvijezda“ Dušana Putice
14-12-2018
RS ne da još jednu nadležnost: Prijedlog odluke o kvalitetu tečnih naftnih goriva neprihvatljiv
WEB design