Izrada novih i redizajn postojećih web stranica

Objavljeno: . u kategoriji Nauka i tehnologija

Sponzorisani tekst

KONTAKT:
Trebinje
Telefon: +387 66 125 831
Pošaljite nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izrada i redizajn internet prezentacija

Izaći ćemo vam u susret i ponuditi naše usluge profesionalne izrade web prezentacija i web dizajn -a, njihovo kasnije održavanje i ažuriranje. Pravimo originalne web prezentacije. Izradi svakog sajta pristupamo nakon više razgovora sa klijentom, te definisanja plana, idejnog rješenja, potencijalnog tržišta i klijenata. Svaki klijent može da iznese svoje zahtjeve koliko god da su oni posebni i specifični.

Kad saslušamo sve Vaše želje i zahtjeve vodimo se principom da je naš sajt naše ogledalo i nešto sa čim i mi i naš klijent  moramo biti zadovoljni. Kada ste vi zadovoljni sa našim radom, zadovoljni smo i mi jer Vaš sajt je i naša reklama. Želimo da sajt vidi što više ljudi i da Vas pitaju ko vam je uradio web prezentaciju. Po Vašoj želji radimo i redizajn postojećih sajtova i njihovo pozicioniranje i integraciju u okviru Vaših potreba.

Naša djelatnost je: web dizajnizrada web sajtovaweb programiranjeSEO optimizacija web sajta.

Izrada web prezentacija za sve vrste Vaših usluga i proizvoda, dizajn web stranica koji će dati svježinu Vašem poslu i web marketing (Facebook, Twitter i Instagram promocija), su samo neka od polja našeg djelovanja.

U našem timu imamo tri web dizajnera. Do sada smo uradili preko 30 WEB prezentacija, a učestvovali smo u velikom broju redizajniranja, za strane i domaće klijente.

Reference su dostupne na zahtjev.

Softverska podrška

Obuhvata sve vrste softverskih usluga, instalaciju, konfigurisanje, administraciju i održavanje Microsoft softvera; Redovnu implementaciju odgovarajućih Patch, Upgrade i Service Pack-ova za sve vrste SW paketa; Detekciju i rješavanje problema nastalih neodgovarajućom primjenom i greškama u softveru.

Sistem integracija i konsalting

Upotrebom različite računarske opreme i softvera u okviru jednog informacionog sistema naše iskustvo može biti od velike pomoći pri dovođenju svih komponenti sistema u jednu funkcionalnu celinu.

Sagledavanje stanja i mogućnosti postojećeg informacionog sistema, sa stanovištva hardverskih, softverskih, aplikativnih i ljudskih resursa. Analiza performansi sistema, otkrivanje uskih grla i predlaganje rješenja za prevazilaženje problema,

Pružanje konkretnih rešenja, stručnih mišljenja i preporuka zasnovanih na praćenju i poznavanju savremenih trendova i stečenim praktičnim iskustvima u svim oblastima primene i razvoja informacionih sistema.

Pozovite nas i doći ćemo da zajedno sa Vama definišemo potrebe, tehnologiju i infrastrukturu koja će unaprijediti vaše poslovanje!

Briga o informacionom sistemu

Svako ko održava informacioni sistem dobro zna da u životnom ciklusu softvera postoji period kada treba preći na novu verziju. Cilj ove operacije je da se koriste nove funkcionalnosti potrebne krajnjem korisniku za izvršavanje radnih zadataka.

Što se prije nova verzija implementira, poslovni proces će se brže unaprediti. Microsoft je sa novim operativnim sistemima Windows 10 napravio veliki iskorak - isti operativni sistem za PC, tablet i mobilnu platformu - tako da korisnik neprimjetno prelazi sa uređaja na uređaj. U oblasti serverskih sistema Microsoft stalno unaprijeđuje stare i predstavlja nove verzije, tako da je, radi potpune iskoristivosti svih funkcionalnosti, stabilnosti i sigurnosti potrebno redovno implementirati nove verzije Microsoft serverskih rješenja. 

KONTAKT:
Trebinje
Telefon: +387 66 125 831
Pošaljite nam Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-10-2018
Skoko: Najbolji rezultat u Izbornoj jedinici 9 od osnivanja Socijalističke partije
WEB design