Trebinje 2017: Crvena zvijezda najuspješnija

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Ženski Odbojkaški Klub "Crvena Zvijezda" Obudovac pobjednik 4. Vaskršnjeg turnira u odbojci za pionirke, Trebinje 2017. Koji je odigran protekla dva dana u našem gradu.

Puno neizvjesnih mečeva, radost zbog pobjede i suze zbog poraza, obilježile su 4. po redu Vaskršnji turnir u odbojci. Po mišljenju svih, pobjedila je najbolja ekipa, učesnik završnog turnira za prvaka Republike Srpske u pionirskoj konkurenciji. U finalu, koje je donijelo odličnu igru obje ekipe, djevojke iz Obudovca bile su bolje od Ženskog Odbojkaškog Kluba Leotar, koji je zauzeo drugo mjesto.

U pravoj finalnoj utakmici, rezultat je bio 2:0, u korist gošći iz Obudovca. U utakmici za treće mjesto OK "Herceg Novi" je pobjedio ekipu ŽOK "Gradiška" sa 2:0. Peto mjesto osvojila je ekipa OK "Mediteran" Budva, a šesto ŽOK "Slavija" Istočno Sarajevo. 4. Vaskršnji turnir opravdao je očekivanja najviše zbog kvalitetne igre, druženja svih ekipa, djece i trenera. Domačin turnira ŽOK,,Leotar”pokazao je da se u ovom klubu dobro radi I da nije daleko dan kada će se boriti za plasman u prvu ligu Republike Srpske.

Autor: M.Mijanović

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design