Zapaženi nastupi trebinjskih džudista na međunarodnim takmičenjima

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Džudisti Leotara  nastupali su juče na dva kvalitetna takmičenja u Pljevljima i Prijedoru gdje su ostvarili zapažene rezultate.

Na međunarodnom kupu u Pljevljima mladi Trebinjci su osvojili 3 zlatne i 3 srebrene medalje. Na turniru je učestvovalo oko 200 takmičara iz 4 zemlje regiona. Zlatne medalje za Leotar osvojili su Stefan Mišković mlađi Pionir u kategoriji do 46 kilograma, Nikola Striković, stariji Pionir u kategoriji do 46 kilograma i Lazar Milić, kadet u kategoriji do 50 kilograma. Srebrenim medaljama okitili su se Viktorija Dunđerović st.

Pionirka u kategoriji do 63 kilograma,Aleksa Berak poletarac do 38 kilograma i Vidak Bodiroga kadet do 50 kilograma. Juniorska i seniorska ekipa Džudo kluba boravila je na sedmodnevnim pripremama seniorske reprezentacije BiH u Beogradu, a pripreme su iskoristili za tempiranje forme  za predstojece  evropske kupove i prvenstva Balkana.

Pioniri i kadeti Leotara juče su učestvovali i na Kupu Prijedora gdje se okupilo oko 300 takmicara iz trideset klubova iz Grčke, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH. Trebinjski džudisti osvojili su pet medalja. Blagota Mrdić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma za kadete, a srebrenu u istoj kategoriji za juniore, dok je Srđan Spaić osvojio bronzane medalje u kategoriji do 73 kilograma za kadete i juniore. Pionir Stefan Milojević u kategoriji do 26 kilograma osvojio je bronzanu medalju.

R.Mi/eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design