Đokovićev novi trener – Andre Agasi?!

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Drugi reket svijeta Novak Đoković je prije početka Mastersa u Madridu rasformirao cijeli stručni štab. Novak je u saopštenju za javnost naveo da neće žuriti sa odabirom stručnog tima, ali pojedini mediji već su počeli sa licitacijom novog trenera.

 

-Toliko sam dugo u tenisu da mogu samostalno da sprovodim dnevne rutine i ne želim da žurim sa odlukama. Plan je da na narednim takmičenjima putujem uz podršku porodice i menadžera. Obavjestiću javnost o detaljima kada pronađem pravu osobu za tim, ali za sada bih želio samo da se svima zahvalim na podršci i na razumijevanju- saopštio je Đoković.

Ipak, uveliko se špekuliše da bi Novak uskoro mogao da otpočne neki vid rada sa teniskim velikanom Andreom Agasijem. Među potencijalnim kandidatima nalaze se još Goran Ivanišević, Stefan Edberg, Pit Sampras, Patrik Muratoglu, Brad Gilbert i Daren Kejhil. Đoković je ove sezone osvojio sam jednu titulu (Doha). U 2017. zabilježio je 14 pobjeda i četiri poraza, a naredne sedmice očekuje ga odbrana titule u Madridu.

sportsport.ba

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-06-2018
NAVIJAJ ZA "ORLOVE" I NAPUNI DŽEPOVE! Mega kvota na pobjedu Srbije u Meridianu!
22-06-2018
Ozvaničen početak radova na izgradnji stambene zgrade u okviru Projekta zatvranja kolektivnih centara
WEB design