Strijelci "Leotara" uspješni u Bijeljini

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Protekolog vikenda u Bijeljini je održano Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju za 2017 godinu - domaći program u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.Najbolji Strelci Omladinskog streljačkog kluba Leotar u disciplini vazdušna puška okitili su se sa dvije medalje u pojedinačnoj i jednom medalje u ekipnoj konkurenciji.

Ekipa na pušci ( Jaredić, Šotra i Janković ) sa upucanih 902 kruga zauzela je drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji.

U pojedinačnoj konkurenciji juniori Leotar Aleksandar Jaredić u disciplini vazdušna puška zauzeo je drugo mjesto a Aleksandar Šotra treće mjesto , bolji od njih bio je samo Nemanje Debelnogića člana ekipe Glasinac.

U seniorskoj konkurenciji – pojedinačno Aleksandar Jaredić je uspio da osvoji bronzu čime je ovaj mladi trebinjski strelac nastavio svoj uspješni niz u disciplini vazdušna puška – domaći program.

Na Prvenstvu Republike Srpske nastupilo je sedam klubova u domaćem programu.

„ Ovo je još jedna od mojih veoma uspješnih sezona jer sam na Prvenstvu Republike uspio osvojiti dvije medalje. Prije dvije godine sam postao prvak Republike Srpske u ovoj istoj disciplini tada kao pionir tako da mi je ova medalja u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji samo potvrda mog ličnog napredovanja i veliki motiv za još jače zalaganje u međunarodnom programu – Aleksandar Jaredić, član OSK Leotar.

Pokrovitelj nastupa na Prvenstvu Republike Srpske – Grad Trebinje .Sportski pozdrav !
Informativna služba
O.S.K. „ LEOTAR “ - Trebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-07-2018
Udruženje Nasljeđe: Otvoreno pismo političkim partijama i građanima Srpske
16-07-2018
Vrtić "Srbija" uskoro otvara vrata mališanima (Video)
WEB design