Ognjen Marković na spisku U16 reprezentacije BiH

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Selektor muške U16 reprezentacije Bosne i Hercegovine Dejan Bodiroga saopštio je spisak igrača za EYOF igre u Gioru, te Evropsko prvenstvo B divizije, koje će se od 10-19. avgusta održati u Bugarskoj.

Selektor Bodiroga igrače je podijelio u dvije grupe. Prva grupa okupiće se u sutra u Sarajevu i na tom spisku nalazi se sljedećih 15 imena:

Mihajlo Nešković, Karlo Zelenika, Milan Manojlović, Haris Dedajić, Harun Huseinpašić, Alija Islamović, Amar Mehić, Ante Kovač, Ante Maraš, Marko Pržović, Dario Dragičević, Vedran Stokanović, Đorđe Pantić i Denis Korman.

Na spisku reprezentacije nalazi se i igrač OKK "Leotara" Ognjen Marković.

Igrači iz ove grupe, koji zadovolje kriterijume Stručnog štaba nastaviće sa pripremama za EYOF igre i Evropsko prvenstvo, sa drugom grupom u kojoj se nalaze sljedeći igrači:

Saša Antunović, Đorđe Topolović, Kosta Kontić, Tarik Biberović, Timur Krupalija, Nino Herenda, Nikola Mičić, Mirza Kusturica, Stefan Milošević, Deni Radak.

Druga grupa okupiće se 11. jula u Sarajevu, gdje će trenirati sve do 22. jula, za kada je planiran put na EYOF igre u Mađarskoj.

Podsjećamo da se kadetska reprezentacija BiH nalazi u C grupi Evropskog prvenstva B divizije u Bugarskoj, zajedno sa Češkom, Mađarskom, Slovačkom, Norveškom i Irskom.

basket.ba/eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

20-01-2018
Deset godina mješovitog hora „Tribunia“: LJUBAV, POŠTOVANJE I POŽRTVOVANJE
20-01-2018
Razgovor: "Zlatne strune" (Video)
19-01-2018
Pogledajte kako je bilo na prvom plivanju za časni krst u Bileći (VIDEO)
19-01-2018
Zbog čega su sestre Spaić, umjesto katedri u Beogradu, izabrale povratak u Trebinje? (VIDEO)
Vasa reklama dole sredina