Počela 61. Olimpijada: Na otvaranju pobjede Gorice, Gučine i Gornjih Hrupjela

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Utakmicama prvog kola grupe „A“ na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“ večeras je počela 61. Olimpijada u malom fudbalu, u organizaciji JU „Trebinjesport“.

Na otvaranju tradicionalnog kvartovskog takmičenja u malom fudbalu uspješne su bile ekipe Gorice, Gučine i Gornjih Hrupjela.

Gorica je u prvom susretu ubjedljivo savladala Stare Bregove rezultatom 5:1, Gučina je pobijedila Bregove sa 4:0, dok su Gornja Hrupjela slavila protiv Mokrih dolova sa 3:1.

Sutra su na programu utakmice prvog kola grupe „B“ u kojima se sastaju: u 19:30 Tini-stanica i Gorica „Ratković kompani“, od 20:20 Tini „XL“ i Centar, te od 21:10 Hrupjela i Donje Police.

„Igrati za kvart uvijek je značilo pitanje prestiža“, rekao je otvarajući ovogodišnju Olimpijadu načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Trebinja Zoran Milošević.

On je podsjetio da je Grad Trebinje pokrovitelj i ove Olimpijade „cijeneći ulogu sporta u razvoju svih aspekata života savremenog čovjeka“, ali i iz želje da podrži rijetko dragocjenu tradiciju, dugu više od šest decenija, po kojoj je Trebinje postalo i šire prepoznatljivo.

radiotrebinje.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-07-2018
Udruženje Nasljeđe: Otvoreno pismo političkim partijama i građanima Srpske
16-07-2018
Vrtić "Srbija" uskoro otvara vrata mališanima (Video)
WEB design