Dvojica Trebinjaca učestvuju na Evropskom olimpijskom festivalu "EYOF Gyor"

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U Olimpijskom muzeju-Olimpijski komitet BiH,  održana je press konferencija  uoči odlaska bh. tima na ljetni EYOF Gyor u Mađarskoj.

Press konferenciju  je otvorio potpredsjednik Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić, koji je prisutne medije upoznao sa karakteristikama i detaljima takmičenja, te predstavio bh. tim kome je poželio puno sreće na borilištima u Gyoru. Uspjeh je zaželio našim mladim  košarkašima čiji su prethodnici na EYOF-u Tbilisi 2015. godine osvojili zlatnu medalju.

Konferenciji je prisustvovalo 28 sportista sa trenerima. Sportisti su u svom obraćanju medijima  iskazi spremnost da daju i zadnji atom svoje snage kako bi ostvarili što bolje rezultate na ovom takmičenju.

 Na programu EYOF Gyor je 10 sportova:

  1. Atletika
  2. Biciklizam
  3. Gimnastika
  4. Judo
  5. Kajak-kanu
  6. Plivanje
  7. Tenis
  8. Košarka
  9. Rukomet
  10. Odbojka

Sportisti BiH tima će nastupiti u 5 sportova

Prvi nastup će zabilježiti košarkaška U16 reprezentacija, čija je utakmica na programu u ponedeljak 24.07. u 12:15h protiv selekcije Finske

BiH  tim putuje u Gyor u subotu  22. 07.2017. godine u jutarnjim satima ispred prostorija Olimpijskog komiteta BiH.

Treba naglasiti da su među učesnicima i dva Trebinjca i to selektor U16 košarkaške reprezentacije BiH Dejan Bodiroga i mladi košarkaš trebinjskog OKK "Leotara" Ognjen Marković.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design