Supić opet u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Iskusnom čuvaru mreže je na kraju minule sezone istekao ugovor i činilo se da je završio saradnju sa „crveno-belima“.

Međutim, u međuvremenu je stigao poziv direktora Zvezdana Terzića sa kojim je sve dogovorio i u narednih godina dana provešće u klubu sa stadiona „Rajko Mitić“.

– Vrlo brzo sam dogovorio sve sa Zvezdanom Terzićem. Upravo idem u klub kako bi potpisao ugovornu obavezu sa Beograđanima. Želim da kažem da mi je izuzetno drago što se vraćam u Crvenu zvezdu, bez sumnje naš najveći klub – riječi su Nemanje Supića.

U bogatoj karijeri Nemanja Supić je branio u nekoliko klubova. Poečo je u gatačkoj Mladosti, a potom je bio član beogradskih klubova Voždovac, Železnik, Čukarički, Bežanija, Zemun. Osim toga stajo je na golu novosadske Vojvodine, Javora iz Ivanjice, dok je u inostranstvu nastupao za rumunski Temišvar i Anortozis sa Kipra.

Svjestan je povratnik u redove Beograđana da će imati veliku konkurenciju u Milanu Borjanu.

– Sada je sve na meni, znam da je trenutno Milan Borjan u prednosti. Radiću kao nikad do sada i ukoliko dobijem priliku znaću je iskoristiti. Ipak, najvažnije je da pobjeđujemo i da na kraju budemo šampioni Srbije – istakao je Nemanja Supić, novi-star član lidera na tabeli Super lige Srbije.

SRPSKA CAFE

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

22-06-2018
NAVIJAJ ZA "ORLOVE" I NAPUNI DŽEPOVE! Mega kvota na pobjedu Srbije u Meridianu!
22-06-2018
Ozvaničen početak radova na izgradnji stambene zgrade u okviru Projekta zatvranja kolektivnih centara
WEB design